Prietenii intre femei si barbati

Este mult de povestit daca o luam cu adevarata prietenie dintre baieti si fete, pentru ca multi considera ca este destul de smecher cand ne tradam prietenii si ii facem sa sufere din cauza noastra. In viata trebuie sa stiti ca totul se rezuma la cine pe cine, fiecare isi vede de treaba lui, nimeni nu o sa te ajute cu toate ca este un prieten cel mai bun, cel mai bine este sa nu ai incredere in nimeni.

Spun asta pentru ca am o varsta destul de inaintata si am avut de-a lungul timpului numeroase intamplari ce m-au schimbat. Am avut incredere in multi oameni in care credeam, chiar m-am batut cu unii pentru ca nu credeam asta, i-am sustinut dar ei nu au facut asta pentru mine. Importanta deosebita atunci cand vorbim despre adevarata prietenie consta in acest schimb ce se refera la experiente si intamplarile din viata de zi cu zi. Din moment ce tu vorbesti despre lucruri personale, iar prietenul/prietena vorbeste despre acelas lucru, tu ai incredere in tine si respectiv el/ea atunci nu mai este o problema atat de grava, pentru ca acea persoana nu o sa fie atat de fraiera sa spuna despre tine, pentru ca este logic ca si tu vei vorbi despre el/ea.

Totusi mie mi s-a intamplat ca cineva sa vorbeasca despre mine, iar eu am preferat sa imi pastrez demnitatea, sa nu spun la nimeni despre acea persoana, pentru ca risca sa isi distruga toata viata. Cel mai bine este sa nu aveti incredere in nimeni, pentru ca in viata nu te poti baza pe nimeni de incredere, doar in familie si atat. Nu o sa vina nimeni sa te ajute pe moca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.