Poti face cancer de la tigara electronica?

Nu, nu poti face cancer de la tigara electronica, si asta ca sa nu se inteleaga gresit tot ce o sa scriu in randurile ce urmeaza. Cancer poti sa faci eventual de la pra multa prostie insa de la o tigara electronica cel mai probabil nu.

Recent, din ce in ce mai multi destepti s-au gasit sa vorbeasca despre efectele tigarilor electronice. Se pare ca lumea a orbit (sau asa a fost tot timpul!?) si chiar nu poate percepe cum un abur poate produce mai putine efecte negative decat o tigara normala. De vreo 3000 de ori mai putine pentru ca atatea substante contine o tigara normala, alaturi de gudron.

Daca apar probleme, dupa cum am spus, prostia ar putea sa fie cel mai probabil unicul responsabil. Bineinteles, lichidul tigarii electronice ar putea sa mai contina doua-trei substante necunoscute. Asta daca e sa cumperi de pe undeva din piata, de la o taraba.

Totusi, daca esti serios si cumperi lichide din magazine de specialitate, nu necunoscute si copii produse undeva pe drumul matasii, pe ceva vapor chinezesc,nu o sa ai nimic altceva decat lichidul cu nicotina si eventual, o aroma.

Cel mai amuzant oarecum e faptul ca stirile de la ora 5 nu au cu ce sustine afirmatia cum ca tigara electronica ar fi cancerigena. Data viitoare cand intri intr-un club,lasa fumul, ai numai grija sa nu cumva sa inhalezi aburul de la o tigara electronica.

E o tampenie, mai ales pentru faptul ca multi oameni s-au lasat de fumat chiar cu ajutorul unei tigari electronice. Frumos ar fi insa ca inainte sa inceapa sa raspunda la intrebarea Poti face cancer de la tigara electronica? sa se decumenteze mai mult decat de la coltul strazii si gura carcotasilor. E pur si simplu penibil sa spui ca aburul si nicotina, sunt atat de periculoase incat tigara cu nicotina, gudron si alte 3000 de substante sunt doar o jucarie.

One comment

  1. Tigara electronica

    da da… de la prea multa prostie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *