pilozitate barbati

Pilozitatea la barbati

Epilatul cu ceara poate ajuta foarte mult la imbunatatirea aspectului estetic al unui barbat, de femei nici mai fiind cazul sa mai vorbim. Barbatii care chelesc  si aleg sa-si rada capetele, mai degraba decat sa incerce implanturi de par sau peruci, pot sa prefere, de exemplu, sa isi epileze cu ceara capetele pentru un rezultat mai neted si care sa dureze mai mult.

Parul epilat creste, de obicei, inapoi mult mai subtire si mai fin, facand din procesul de indepartarea a prului nu atat de mult o corvoada si ceva mult mai usor de suportat. In timp ce o problema pot si si efectele secundare ale epilarii cum ar fi pierderea elasticitatii pielii, acest lucru nu constituie o problema pentru pielea capului.

Epilarea la barbati este si tine mai mult de infatisarea fizica, la fel ca si in cazul epilarii la femei, si te poate face mai fericit; atunci nu exista nici un motiv pentru care sa nu faci acest lucru.

In timp ce femeile se axeaza pe picioare, linia bikinilor si subrate, zonele cele mai tintite de barbati pentru epilare sunt pieptul, spatele si umerii. Spatele si umerii pot fi epilate foarte usor si eficient, pentru ca in mare pielea din acele zone este mai putin sensibila. Acest lucru poate, oricum, fi o treaba destul de scumpa, pentru ca este o mare parte de rezolvat si de epilat. In plus, daca un barbat este foarte paros, parul trebuie sa fie tuns putin inainte ca acesta sa fie epilat cu ceara.

Pieptul necesita mai multa atentie si grija, in special in jurul sfarcurilor, care sunt foarte sensibile. Este important sa mergi sa-ti faci programare la un salon cu reputatie care lucreaza cu cei mai experimentati cosmeticieni, mai ales daca iti doresti ca treaba sa fie efectuata cu grija si sa fie eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *