piese auto comnico.ro

Piesele auto de la Camnico – piesele de care masina ta are cea mai mare nevoie!

Industria constructoare de masini cunoaste o dezvoltare uriasa odata cu trecerea timpului. Fie ca e vorba de masini electrice, hibrid, cu aprindere prin scanteie sau aprindere prin compresie, forma, marimea, dar si puterea acestora sunt diferite de la o companie la alta. Atunci cand vrei sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine trebuie sa iei in calcul o multitudine de caracteristici pe care respectiva masina trebuie sa le aiba.

Intr-un final, dupa multe comparatii, facem alegerea, dar ce te faci atunci cand o piesa a masinii cedeaza? Avem nevoie, cu siguranta, de o piesa inlocuitoare de calitate ce sa ne scuteasca de o noua inlocuire in viitorul apropiat.

Pe www.comnico.ro gasesti piese auto pentru o multitudine de marci de masini precum Ford, Toyota, Alfa Romeo, Audi, BMV, Nissan, Seat, Dacia si multe altele. Tot in cadrul magazinului online se pot cauta piese auto atat dupa marca, cat si, ulterior, dupa anul de aparitie a masinii si caracteristicile acesteia.

Daca detii o masina marca SEAT AROSA cu motor 1.0 cu o capacitate de 997 centimetri cubi si codul AHT, din 1998/10 pana in 2001/01, 50 de cai putere, 37 KW, caroserie hatchback ce functioneaza pe benzina, pe www.comnico.ro gasesti o gama extinsa de piese pentru masina ta. Echipament interior, caroserie, directie, sistem de franare si asa mai departe sunt doar cateva rubrici pe care le gasesti in cadrul magazinului online.

Asigura-te ca parbrizul este curat inainte de a porni la drum

Sistemul de curatare al parbrizului poate prezenta urme de uzura in timp, de functionare mai lenta din cauza utilizarii excesive ca rezultat al conditiilor meteo nefavorabile. In primul rand, cele mai frecvente probleme apar la stergatoare deoarece partea menita sa inlature apa sau lichidul de pe parbriz se toceste in timp. Trebuie sa verifici si sa le inlocuiesti ori de care ori este nevoie.

Tot odata, rezervorul de apa, pompa, motorasul stergatorului, diuza si parghia de antrenare sunt si ele piese ce contribuie la functionarea optima a sistemului de curatare. Dar sa nu uitam nici de bratul stergatorului si de comutator/releu.  Verificarea acestora trebuie s-o faci periodic pentru a nu intampina probleme mai ales cand pleci la drum pe o vreme capricioasa. Aici poti gasi gama de piese auto.

 

Asigura-ti confortul optim in masina printr-un sistem de incalzire inteligent

Indiferent ca faci o calatorie scurta sau una mai lunga, asigura-te ca sistemul de incalzire functioneaza perfect. Acesta poate prezenta unele defectiuni in ceea ce priveste elementele de control, dar si alte accesorii. Pe www.comnico.ro gasesti toate piesele necesare pentru a readuce la optima functionare sistemul de incalzire. De la schimbatorul pentru caldura, unitati de control, elementele de control mentionate, filtru aer habitacru la motor ventilator, toate piesele vin insotite cu numele producatorului, dar si detaliile aferente pentru o face alegerea corecta.

In cadrul magazinului online poti gasi informatii cu privire la modul in care se face comanda, dar si modul in care aceasta ajunge la tine. Raportul calitate-pret este unul optim si se plieaza perfect pe orice tip de buget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *