nympheum

Picioarele merita rasfat zilnic – cum alungi oboseala si ce produse sunt utile

Problema picioarelor obosite este una frecventa. Ne confruntam adesea cu o astfel de situatie, mai ales in perioadele de caldura ale anului. Statul in picioare, dar si prea mult picior peste picior sunt pozitii deloc confortabile ce pot duce la umflarea picioarelor. Senzatia de greutate este spre exemplu o stare asociata acestei situatii. Ce este de facut?

Foloseste produse cosmetice naturale

In  lupta cu picioarele obosite, un remediu este de a folosi produsele corecte, aici fiind vorba de cele de ingrijire, cosmetice, dar bine alese. Un gel pentru picioare obosite este indicat pentru ca te va revigora, va oferi acea senzatie de bine si in plus masajul realizat la  nivelul picioarelor este in masura sa stimuleze circulatia.

Recomandare: descopera gama de produse de la Nympheum, brand romanesc de cosmetice. Produsele sunt handmade, cu extracte naturale, eficienta dovedita. Ca un plus de incredere acordat acestui brand trebuie sa stii ca produsele sunt testate in laborator, dar nu pe animale, iar ingredientele ce sunt folosite provin din culturi atent selectate. Vezi aici ofertele Nympheum si in completare, alege produsele necesare si pentru ten, corp, par.

Ritual de ingrijire

Picioarele pot fi obosite pentru ca retii apa, iar aceasta situatie la randul sau depinde de altele, poate chiar medicale. Astfel, trebuie sa ai in vedere situatia medicala si pentru ca starea ta de bine sa fie una pe termen lung conservata. Asadar, mentine picioarele mai sus de trunchi, atunci cand stai in pat sau te relaxezi pe canapea. Cand stai in sezut, la birou, evita pozitia picior peste picior, intrucat aceasta defavorizeaza circulatia.

De asemenea, conteaza hidratarea. Acum mai mult ca oricand pentru ca este cald si pierzi multa apa prin transpiratie, trebuie sa tii cont de cantitatea de apa pe care o bei in fiecare zi. Specialistii spun ca excesul de apa din corp se trateaza, culmea, tot cu apa. Mai ales daca doresti sa eviti consumul de medicamente, ai putea stimula corpul sa elimine excesul de apa consumand regulat o cantitate optima de lichide.

Evita excesul de sare. Acest lucru favorizeaza retentia de apa si deci senzatia de picioare grele, obosite. Prefera in schimb mancarea slaba, fresh, legume si fructe din plin. Ca drept dovada ca sanatatea picioarelor tine de echilbrul vietii si de dieta de asemenea.

Prefera incaltamintea decupata si confortabila. In perioada calda a anului picioarele sunt suprasolicitate termic cand porti incaltaminte total acoperita si stai  multe ore incaltat. Asadar, ai nevoie de incaltaminte potrivita care sa permita aerului sa iti racoreasca picioarele. De asemenea, pe principiul calitatii vei dori sa porti incaltaminte de calitate, din materiale prietenoase cu pielea.

Asadar, ingrijirea picioarelor mai ales pe timpul verii presupune o atentie acordata ritmului de zi cu zi, a ceea ce porti, a ceea ce mananci si cum rasfeti picioarele la finalul oricarei zile obositoare. Pentru nevoia de produse cosmetice pentru picioare descopera ofertele de la nypheum, cu extracte naturale, deci fara contraindicatii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.