Parc tematic Shrek in Londra

Dreamworks a luat decizia de a deschide un parc tematic Shrek in Londra si de a lansa un al cincilea film cu personajul animat celebru. Detaliile in randurile ce urmeaza.

Studioul Dreamworks Animation din Hollywood va colabora cu compania ce a realizat Roata London Eye pentru un parc tematic Shrek in Londra.

Shrek’s Far Far Away Adventure va fi una din cele 6 vestigii similare de pe intreg globul. Atractia este programata sa fie deschisa in vara anului 2015 si va celebra cele patru filme animate Shrek ce au strans pana acul 3.5 miliarde de dolari in intreaga lume, alaturi de alte firme de la DreaaWorks Animation.

“Parcul de peste 1850 metri patrati  va fi bazat pe o noua aventura scrisa de echipa DreamWorks” a spus purtatorul de cuvant al operatorului de parcuri, Merlin, intr-un comunicat. “Va fi o aventura interactiva pentru toti vizitatorii, o curte in care acestia ii vor putea intalni pe Shrek si prietenii lui, alaturi de caractere diverse ca cele din Madagascar, Kung Fu Panda si How to train your dragon.

Atractia va fi construita in County Hall, aproape de London Eu, London Sea Life Aquarium si London Dungeon, toate detinute de Merlin. Operatorul de parcuri este cel mai mare de acest tip, din intreaga Europa.

“Suntem incantati sa lucram cu Merlin pentru a construi ceva ce credem noi, va fi un mod singular si unic de a experimenta lumea lui Shrek” a spus Jeffrey Katzenberg, CEO al Dreamworks Animation. “Aceasta destinatie va fi diferita de toate celelalte existente deja si va deveni categoric o noua destinatie turistica pentru familii”.

Atractia London Shrek va fi prima deschisa dintr-o serie de 5, programate sa fie deschise intre 2014 si 2023.

Intr-un interviu separat acordat US Fox Business Network, Katzenberg a spus ca un al cincilea film cu Shrek s-ar putea sa apara in viitor. “Noi nu am terminat si mult mai important, Shrek nu a terminat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *