Anglia dependenta

Orase din Anglia cu rate de infractiuni ridicate

Blackpool

Blackpool este un oras de coasta localizat in tinutul Lancashire. Este un oras periculos in care rata de atacuri violente, jafuri, violuri si violenta domestica intrece media nationala. Orasul a fost acuzat ca fiind un loc de eliminare pentru criminali, dependenti de droguri si anti sociali. Blackpool are cele mai multe morti ce au legatura cu alcoolul din Anglia, si al 2-lea cel mai mare numar de utilizatori de cocaina si opiu. Orasul se confrunta cu cazuri in crestere de boli mentale, ducand la cea mai mare rata de sinucideri de barbati din tara.

Birmingham

Birmingham este al 2-lea cel mai populat oras al Angliei, dupa capitala Londra. Este bolnava de probleme cu legea si ordinea cum sunt jafurile, hotiile, atacurile cu arme si cutite si lupte de benzi. Unele zone sunt considerate un pericol seara pentru oamenii de culoare alba. Controversal, pentru unele atacuri au fost invinovatiti migrantii. Ratele mari de saracie in oras a fortat tineretul din dezavantajul fundalului de a forma bande care se ataca intre ele des pentru droguri.

Hull

Hull este un oras port care a fost o data votat ca cel mai rau loc in care poti locui in Anglia. Infractiuni precum atacuri, jafuri, violuri si impuscaturi sunt responsabile pentru imaginea sa slaba. Rata de crima medie este mai mare decat media nationala. Din Martie 2014, rata de crima aici a fost mai mare decat media pentru majoritatea altor regiuni similare.

Leeds

Leeds este al 3-lea cel mai mare oras din Anglia, avand cel mai mare numar de studenti din tara. De asemenea este orasul cel mai lovit de crime din Anglia, cu un fundal de atacuri violente, jafuri, injunghieri, schimb de focuri si lupte de bande. In 2011, Leeds a fost declarat al 3-lea cel mai lovit de jafuri oras din Anglia. Din fericire rata de crime scade de atunci.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.