oja neagra moda

Oja neagra-la moda

Chiar daca oja neagra de pe unghii este foarte folosita si chiar adorata de starurile rock si de punkeri, nu numai aceste personalitati din lumea mondena sau din lumea obisnuita au de-a face cu aceasta non culoare, ci si starurile de pe covorul rosu si chiar oamenii osbinuiti.

Actrite celebre si cantarete de la Hollywood au fost vazute purtand oja neagra pe scena, dar si in viata publica, pe strada si atunci cand nu se aflau la concerte sau in turnee. Acest lucru creeaza un aspect care reprezinta ceva popular printre fetele rele, insa este totusi destul de frumos si la moda si pentru persoanele cuminti si linistote. Designeri de renume cum ar fi Chanel si OPI ofera acum propriile variante de produse de oja neagra.

Lacul de unghii negru este putin mai dificil de purtat decat culorile traditionale de purtat pe unghii. De vreme ce unghiile de culoare neagra sunt deseori atribuite unor subculturi variate, trebuie sa incerci  te gandesti la ce fel de look vrei sa reconstitui.

Daca ai de gand sa iti intocmesti un look gothic, vei dori sa te infatisezi intr-o tinuta complet neagra. Impreuna cu unghiile negre, mai poarta si:

  • Par drept, negru si stralucitor
  • Machiaj palid cu alb
  • Ruj negru
  • Imbracaminte neagra sau de culori inchise

Daca vrei sa-ti alcatuiesti un look mult mai traditional, trebuie sa ai grija sa eviti a arata si a fi confundat cu o persoana goth. Poarta oja neagra in mod adecvat; aceasta oja poate fi foarte sexy si la moda sau clasica si sofisticata. Uite cateva trucuri pentru folosirea unghiilor negre in avantajul tau:

  • Nu purta imbracaminte neagra
  • Poarta bijuterii simple. Lasa unghiile negre sa fie accesoriile tale principale.
  • Negrul tinde sa arate foarte clasic pe unghiile scurte, si bine ingrijite. Unghiile extrem de lungi si evident false arata putin mai infricosatoare si ca de carnaval.
  • Lacul de unghii foarte negru si mat atrage atentia si necesita un pic mai multa incredere in sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *