stailer

Obține o programare cu Stailer la unul dintre cele mai bune saloane de hair and beauty

De câte ori ți-ai dorit să mergi la un salon foarte bun, însă nu ai găsit un loc disponibil? Durează destul de mult să iei legătura cu recepția, mai ales dacă este o perioadă aglomerată. Lucrurile devin mai dificile atunci când chiar ai nevoie de un profesionist pentru o nouă coafură, un set de manichiură sau pensat. 

Scapă de aceste probleme și obține o programare cu Stailer la unul dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare! Stailer este o platformă gratuită pe care o poți accesa de fiecare dată când vrei să descoperi un salon de beauty sau întreținere corporală. Platforma poate fi folosită de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet, iar dacă dorești și mai mult confort poți descărca aplicația. Aplicația se poate utiliza de pe telefon sau tabletă și descărcată de pe App Store, App Gallery sau Google Play.

Utilizarea platformei sau aplicației îți aduce mai repede programarea dorită, la salonul preferat. Intră pe site și caută locația ta sau cea mai apropiată de tine, apoi selectează serviciul de care ai nevoie și genul. De asemenea, va trebui să introduci și data și ora la care dorești programarea. În acest fel, poți obține programarea mai repede decât o altă persoană care va apela la recepție. 

Stailer este disponibil în peste 40 de orașe din România

Platforma a fost lansată prima dată în doar 5 orașe, respectiv Cluj Napoca, București, Timișoara, Iași și Oradea. Ulterior, platforma a cunoscut un succes deosebit, ajungând astăzi la peste 40 de orașe. Alături de cele de mai sus au fost adăugate Alba Iulia, Bacău, Brașov, Reșița, dar și altele. Așadar, oriunde te-ai afla în țară cu siguranță vei găsi o locație mai aproape de tine pentru a te programa la salon. 

Efectuarea programărilor se poate face simplu și rapid, de pe site sau aplicație. Doar selectează pașii de mai sus, iar la final alege salonul sau hairstylistul care se potrivește mai bine nevoilor tale. Despre aplicație și platformă ai mai multe detalii aici

Aplicația și platforma sunt servicii complet gratuite, pe care poți petrece oricât timp dorești. Dacă nu ai găsit un loc disponibil în ziua sau ora dorită, fie cauți alte date, fie revii în altă zi pentru a vedea dacă s-a eliberat vreo rezervare. 

Caută salonul dorit și află toate informațiile despre el

Programarea la salon sau la hairstylist nu trebuie efectuată imediat ce ai găsit serviciul. Poți consulta mai multe saloane, prețuri și modul în care se lucrează. La fiecare rezultat ai disponibile toate aceste informații, împreună cu recenziile clienților, zona în care se află salonul, programul de lucru și fotografii din interior. Practic vei cunoaște toate detaliile despre un salon de înfrumusețare sau întreținere corporală înainte să mergi la programare. 

După ce ai aflat tot ce îți doreai să știi despre un serviciu, salon sau stilist, poți începe efectuarea programării. În cazul în care nu te descurci sau întâmpini dificultăți, consultă ghidul video de pe site care te îndrumă pas cu pas către rezervarea locului.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *