ieseanul.eu

O sursa de informatii la indemana oricui – ieseanul.eu

Zilnic cautam informatii online. Cu fiecare ora care trece ne bazam toate activitatile pe online, pentru ca trendul tehnologizarii este ascendent in aceasta perioada. S-ar putea spune fara a gresi ca traim in era tehnologiei, in secolul vitezei, cand accesul rapid la toate tipurile de informatii nu mai este deloc un moft ci mai degraba o necesitate absoluta.

La fel ca si altii, cautam zilele trecute ceva noutati si curiozitati cu care sa imi petrec pauza de masa la munca. Intamplator am dat peste un blog ce m-a facut sa uit cand trece timpul – ieseanul.eu. De ce spun ca am pierdut notiunea timpului? Pentru ca stim cu totii acel moment cand spunem: “intru doar sa imi verific e-mail-ul si notificarile” – lucru ce ar dura maxim 5 minute, insa in fapt devii “prins” si te trezesti ca trec ore in sir si nu ai mai inchis calculatorul, laptopul, tableta sau smartphone-ul.

Exact aceeasi a fost si situatia mea. Nu stiam ce sa mananc – voiam sa imi comand ceva sanatos, pentru ca de cele mai multe ori ignoram importanta nutritiei. Asa am gasit un articol de pe ieseanul.eu in care era explicat acest aspect in detaliu. Nu a fost insa singurul care m-a captivat, chiar daca rubrica “Sanatate” a blogului este mai mult decat interesanta.

Structurat pe categorii multiple, ieseanul.eu iti ofera informatii despre domenii din cele mai variate. Te poti informa din categoria “Diverse”, unde subiectele tratate abordeaza teme de interes general, poti afla curiozitati din domenii variate, te pui la curent cu ultimele stiri din domeniile Gaming sau Tehnologie, Business si chiar Finante.

In ceea ce priveste structura si experienta utilizarii blogului, nimic de reprosat. Dat fiind faptul ca articolele le-am citit de pe smartphone in timpul pauzei de masa, a fost foarte utila interfata mobile-friendly a blogului ieseanul.eu. Organizat intr-un mod simplist si practic, oferind informatii utile din cele mai diverse domenii, ieseanul.eu reprezinta, in opinia mea, o sursa de informatii pentru oricine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *