prima-impresie.eu

O prima impresie buna

Ne place sa stim, ne place sa fim informati si tot timpul la curent cu noutatile. Conteaza insa si forma sub care ne sunt prezentate toate aceste informatii. Ma refer aici, desigur, la continutul online, pentru ca sunt din ce in ce mai putini cei ce verifica presa scrisa pentru stirile de dimineata spre exemplu. Acum totul se petrece online, fara exceptii.

Facem cumparaturi online, efectuam tranzactii bancare, cautam produse si servicii, ne rezervam bilete pentru concedii si excursii, in principal ne informam despre o gama variata de domenii. Dupa cum spuneam insa, conteaza foarte mult si modul in care sunt prezentate toate aceste detalii.

Cautam zilele trecute ceva curiozitati cu care sa-mi mai petrec timpul liber citind si am dat peste cateva articole de pe prima-impresie.eu. Stiti si voi cum e, atunci cand te conectezi pentru doar cateva minute si ajungi sa stai cateva ore fara sa iti dai seama. Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. De la un articol citit pe blog am trecut la urmatorul si apoi la urmatorul si tot asa. Nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, stateam pe acelasi blog de aproape doua ore si tot citeam articole.

Ceea ce m-a atras si mi-a facut o prima impresie buna – la fel ca si numele blogului – a fost faptul ca este organizat ca si pagina web intr-un stil simplu si util. Partea de sus a paginii iti permite sa alegi categoria de articole si noutati pe care vrei sa le citesti si poti vedea de asemenea articolele in ordinea publicarii sau chiar comentariile la respectivele articole.

Recomand prima-impresie.eu ca un blog util, cu informatii din domenii din cele mai diverse: IT, gaming, viata, lifestyle, noutati, sfaturi, calatorii, sanatate si multe altele. Oricine isi poate gasi aici un subiect de interes, curiozitati si informatii de actualitate. Intr-adevar blogul face o prima impresie foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *