coafuri-barbati

O pasiune pentru parul lung

coafuri-barbatiUnul din cele mai frumoase aspecte fizice cand vine vorba de prima intalnire este parul partenerului. De aceea acesta trebuie sa fie ingrijit, spalat si sa fie frumos aranjat. Din acest punct de vedere ingrijirea parului poate fi o actiune care dureaza pana la cateva ore, in masura in care se urmeaza toti pasii necesari pentru aranjare, curatire si hidratarea acestuia.

De cele mai multe ori cei care pierd mult timp in fata oglinzii pentru a se aranja ajung sa deprinda una din cele mai dificile obsesii, care ii fac sa fie dependenti de unele tabieturi greu de suportat.

Tabieturi ale pasiunii pentru par

Cei mai multi nu ies din casa fara a nu-si aranja parul, in masura in care se samponeaza, se dau cu balsam, isi aplica masti de par, mai apoi se usuca, se coafeaza si aplica alte produse de cosmetice menite sa asigure rezistenta si stralucire.

Cei mai multi care au o obsesie pentru par cheltuie mare parte din salariul lor pe produse cosmetice de calitate pe care la intrebuinteaza in procesele de ingrijire ale parului.

Unii din cei mai multi adepti ai parului lung sunt destul de iritabili cand vine vorba de a le atinge altcineva parul si nu suporta sub nici o forma ca cineva sa ii atinga pe par.

Atunci cand ies in oras la un suc sau la o plimbare, tot ce stiu ei sa vorbeasca este podoaba capilara, despre modul in care au incercat noi freze si nou coafuri in trend, precum si cat timp petrec ei pentru a-si aranja si ultima suvita de par.

Cei mai multi iubitori ai parului lung ajung sa fie prieteni cei mai buni cu stilistii sau cu frizerele si petrec saptamanal timp in saloanele de infrumusetare pentru a descoperi noi modele de coafura, noi tunsori.

Pentru ca sunt innebuniti de parul lung, adesea petrec ore in fata calculatorului, pe internet pentru a cauta noi frizuri si coafuri care s-ar potrivi cu fizionomia fetei lor.

One comment

  1. Augustin

    da..si eu fac parte din grupul de barbati cu parul lung care are f mare grija de podoaba capilara.,.nu dau bani multi pr produe de ingrijire, da totusi imi pasa de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *