O noua carte “Game of Thrones”

Nu conteaza daca esti prins intr-un episod din Game of Thrones, daca ai terminat de citit toate cartile sau chiar daca esti un fel de savant de carti de fantezie. La fel cum vine iarna in Game of Thrones asa vin si spoilerele.

George R.R. Martin a lansat un intreg capitol pentru The Winds of Winter, noua lansare a seriei A song of Ice and Fire.

Capitolul se numeste “Mercy” (Mila)”, dupa caracterele a carui punct de vedere le vede cititorul. O data cu acest capitol, Martin a scris ca noul capitol este defapt un vechi capitol.

Dar nu, nu este unul pe care l-am publicat sau postat inainte, si nu cred ca l-am citit vreodata la vreun con. Asa ca este un capitol nou ca material, pe care nimeni in afara de editorii mei nu l-au vazut pana acum, dar este vechi fiindca a fost scris cu mult timp in urma, avand pobe pe care le-ati mai vazut. Dar prima ciorna care a fost prima data, am rescris-o de zeci de ori de atunci” Spune Martin.

Un fragment din carte poate fi gasit pe blogul lui Martin. Cartea nu are o data de lansare din cauza ca Martin nu a terminat de scris. In mod clar, el incearca doar sa tachineze fanii fara mila sau sa demonstreze ca lucreaza defapt la cea de-a 6-a carte. Fanii si-au spus ingrijorarile ca autorul nu va termina de scris cartea pana actiunea din serialul TV o ajunge din urma.

Dar nu va faceti griji. Creatorii show-urilor David Benioff si Dan Weiss a spus pentru Vanity Fair care au stat cu Martin si au auzit planul pentru fiecare capitol din viitor. Cel de-al 4-lea sezon (care se bazeaza pe a 2-a jumatate din cartea a 3-a) al showului de pe HBO bazat pe serie, va avea premiera pe 6 Aprilie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *