prime studios - studio de videochat din bucuresti

Nu orice studio, ci Prime Studio – locul in care angajatele sunt multumite si salariile sunt pe masura

Prime Studio, acest nume bine cunoscut in Bucuresti in special, dar si in tara, unde locurile de munca sunt foarte bine platite si angajatele sunt multumite, fericite si linistite. Poate fi considerat chiar un dream job, deoarece independenta financiara nu intarzie sa apara si ca si angajata ai parte de avantaje si de posibilitati cum rar gasesti la alt loc de munca.

Ai timp sa faci tot ceea ce iti doresti

Munca este, de multe ori, o problema pentru oameni, pentru ca le mananca foarte mult timp din viata si de fiecare data cand au ceva de rezolvat trebuie sa isi ia o zi libera. Aici nu este cazul, pentru ca la acest studio videochat Bucuresti programul este flexibil si fiecare angajata decide saptamanal in ce schimb vrea sa lucreze. Astfel, poti sa te axezi pe viata personala exact asa cum iti doresti. In fiecare saptamana alegi daca lucrezi dimineata, intermediar sau seara, astfel incat sa iti gestionezi timpul asa cum vrei.

Daca alegi sa devii model de videochat la Prime Studios ai parte de un salariu atractiv si de bonusuri care nu sunt  de neglijat. Personalul este foarte intelegator cu fiecare angajata si comunicarea este un punct forte. Dupa doar cateva luni de munca iti vei permite lucruri la care doar visai si un trai mai mult decat decent, chiar unul la care multi spera.

Primesti bonusuri chiar dupa prima luna de angajare si pentru fiecare angajata noua care vine in echipa conform recomandarii tale vei mai primi un alt bonus.

Decizia este a ta

Fiecare conversatie cu membrii se indreapta in directia in care tu dictezi si nu esti si nu vei fi niciodata obligata sa faci ceea ce nu vrei. Deciziile sunt ale tale si oricand vrei sa inchei conversatia din anumite motive o poti face. Comunicarea este si aici importanta si trebuie sa fii capabila sa discuti pe orice subiect cu membrii, deoarece deseori acesta este si motivul principal pentru care apeleaza la serviciile acestea.

Ai parte de confidentialitate 100%, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest aspect. Mediul de lucru este unul placut, la care iti va face placere sa vii si sa petreci timp. Daca vrei sau nu sa faci ore suplimentare este strict decizia ta si vei avea parte si de bonusuri in acest sens, in functie de orele petrecute online.

Acceseaza site-ul pentru a afla mai multe informatii si contacteaza echipa la numarul de telefon 0725 165 944 daca vrei sa stabilesti o intalnire cu acestia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.