Noua era a divertismentului

Personal, am cred 6 ani deja impliniti de cand televizorul a fost un factor prea putin prezent in viata mea de zi cu zi. Initial, am renuntat la televizor in momentul in care am avut primul calculator si acces la internet. Cu posibilitatea de vizionare online a diverse filme, timpul pierdut urmarind reclamele inutile de la TV din timpul unor filme vechi mi s-a parut a fi inutil. Am ramas in fata televizorului pentru a mai urmari din cand in cand o emisiune de divertisment.

Ulterior am intrat la un liceu cu profil filologie -jurnalism si orientarea a fost diferita, in cazul vizionarii programelor TV. Astfel, singurele programe urmarite de catre mine la acea ora erau programele de stiri si alte programe de genul, in special informative si de interes pentru formarea mea profesionala.

In scurt timp insa mi-am dat seama ca politica si stirile de la ora 5 nu reprezinta deloc un plus in contextul formarii profesionale asa ca din nou, m-am orientat spre surse online in acest sens. Pe atunci, nu erau atat de multe insa astazi, orice ziar are varianta online si site-urile de stiri, din toate domeniile, sunt cu sutele.

La divertisment insa am renuntat total in momentul in care am descoperit ca mediul online este capabil si el sa ofere divertisment de calitate. Prima data am descoperit doza de has, un program dragut, o emisiune de cateva minute care aparea in fiecare vineri. Ulterior, ceea ce consider eu divertisment de calitate, au fost cei de la Creative Monkeyz, o mana de oameni cu o productie de succes consatand in Roboti de care cred ca toata lumea a auzit si mai apoi IObagg, Piramida.tv, etc.

Ei bine, acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca pe internet, poti gasi chiar si divertisment de calitate, constand in productii romanesti independente. Nu te obliga nimeni sa le cumperi ceva, nu ai reclame si cel mai important, nu depinzi de nici un orar ci poti urmari orice, oricand de oriunde.

One comment

  1. Ruba

    Cu muzica mi-am dat deja cu prreaea.Aranjarea e foarte ok nu trebuie schimbat nimic. Preturile sunt chiar decente mai mici de atat numa in crasme. Si prreaea mea e ca domnisoarele chelnerite sunt chiar foarte dragute :X. Chiar nu mai conteaza cum servesc atata timp cat ne incanta privirea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *