nervi munca

Nervi la locul de munca

nervi munca
nervi munca

Ce te faci cand ti se intuneca ziua deodata la locul de munca atunci cand afli ceva ce nu ai fi vrut sa afli, atunci cand esti chemat intr-o sedinta de sef sau atunci cand ti se mai ofera o serie de sarcini de lucru la care nu te asteptai? Ce poti face altceva mai mult decat sa te enervezi rau de tot. Insa, nu este deloc agreabil a face asa ceva. Atata timp cat te afli la munca, trebuie sa fii profesionist pana la capat si sa incerci sa rezolvi problemele intr-o maniera obiectiva si optima.

Cand seful e nervos, nu este nevoie sa ii raspunzi si tu la fel, pentru ca vei incurca situatia si o vei agrava pe cat se poate. Sigur nu va iesi prea mult bine din asa ceva, de aceea trebuie sa iti pastrezi calmul si sa te asiguri ca ai inteles ce are de zis, ca i-ai exprimat la randul tau care este opinia ta si sa spui cum vezi tu rezolvarea situatiei.

Nu este eficient sa ramai calm si sa te prefaci ca totul este ok doar atunci cand esti in birou cu seful, ca mai apoi sa iesi de acolo val-vartej si sa incepi sa faci scandal sau sa iti exprimi nemultumirea cu colegii. Este mai bine sa spui ceea ce ai de zis atunci cand simti nevoia. Daca nu esti de acord cu ceva, vino cu argumente pe loc si zi ce ai de zis, fara probleme. Oricum, tot mai bine este sa spui fata in fata, in loc sa vorbesti pe la spate, sa se auda si sa fii dupa aia sanctionat mai tare.

Este vorba despre tine si despre locul tau de munca. Pana la urma, daca ceva nu iti convine deloc, treci si spune-i sefului sau respectivului coleg in fata si rezolvati situatia pe loc sau pur si simplu da-ti demisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *