MP3 Playere potrivite pentru purtat la alergat

Potrivit unor rapoarte, muzica in timpul alergarii are mai multe beneficii. Este distractiv si motivant, iti relaxeaza mintea si iti permite sa te axezi pe respiratie, ritm si alte aspecte ale alergatului. Identificam astfel cateva din cele mai indicate MP3-uri de purtat cand alergi.

1.iPod Suffle

MP3 player-ul iPod Suffle este cel mai mic iPod de la Apple atat in functie de marime cat si in functie de capacitatea de stocare. Are 2 GB memorie care poate sustine pana la 200 de fisiere audio. Player-ul suporta urmatoarele formate: AAC, Protected AAC, MP3, MP3 VBR, AIFF si WAV. Marimea mica si carcasa de aluminiu il transforma intr-un dispozitiv rezistent. Are clips de prindere pentru a pastra mainile libere si de asemenea, casti cu posibilitatea de control al volumului fara a fi nevoie sa atingi dispozitivul in sine.

2. Sandisk Sansa CLip Zip

Modelul de MP3 Sansa Clip ZIp vine in variante de 4 respectv 8 GB. Este capabil sa sustina pana la 1000 de melodii in varianta de 4 GB si cel mai probabil, 4000 in cazul variantei de 8 GB. Player-ul suporta formate ca MP3, WMA, Secure WMA, Audiobooks, FLAC si AAC. Poti deasemenea sa maresti capacitatea de stocare a dispozitivului intrucat are slot pentru card microSD. Modelul are de asemenea un clips special care te ajuta sa il tii in siguranta.  Rama compacta il fare sigur si durabil.

Sony Walkman seriile- W

Site-ul Sony afirma faptul ca Walkman-urile din seriile W sunt piese rezistente la apa, se incarca rapid si o capacitate de 2 GB. Player-ul suporta formate ca MP3, AAC, WMA si WMT. Dispozitivul este construit exact in jurul castilor, transformand-ul astfel intr-unul din cele mai portabile MP3 playere. Transforma astfel experianta ascultarii melodiilor in cea mai placuta experienta wireless. Este rezistent la apa, protejand dispozitivul impotriva ploii.

Tu care din aceste 3 MP3 playere perfecte pentru alergat l-ai alege?

Leave a Reply

Your email address will not be published.