leduri

Motive pentru utilizarea de leduri de la Led4You

Se spune ca singurele lucruri sigure din viata sunt moartea si taxele. Putem adauga la aceste supozitii si cresterea costurilor la curentul electric, pentru ca acestea au devenit de ceva timp niste probleme ale societatii curente. Datele  lansate de curand de catre Departamentul de energie demonstreaza faptul ca o gospodarie obisnuita din Romania cheltuie in jur de 50 de milioane de lei anual pe facturile pentru utilitati.

Tehnologia LED

 

O cantitate semnificativa a acestei valori este dedicata iluminatului. In mod clar, a-ti ilumina locuinta nu mai este deloc o cheltuiala minora, ci a capatat proportii uriase. Din fericire, poti avea un efect pozitiv asupra facturilor la intretinere si asupra mediului inconjurator printr-un simplu pas: schimba-ti vechile becuri incandescente cu niste becuri de tip led, avand la baza o tehnologie avansata si mult mai benefica pentru economisirea de energie si pentru reducerea costurilor la utilitati.

Becurile cu led nu numai ca  protejeaza mediul care ne inconjoara prin consumul de mai putina energie, dar te vor ajuta de asemenea sa economisesti si bani multi. De o asemenea tehnologie benefica pentru locuinta ta poti beneficia achizitionand leduri de la Led4You, un magazin exclusiv specializat pe furnizarea celor mai bune produse si servicii ce presupun tehnologia de iluminare led. De ce sa alegi ledurile de la Led4You?

Lampile cu led economisesc foarte multa energie

Daca esti interesat de a trai un stil de viata mai verde, iluminarea cu LED este exact ceea ce trebuie alegi. Becurile si ledurile de tip led consuma mai putini wati decat becurile traditionale si produc acelasi volum de lumina si electricitate. Becurile cu led folosesc de la 75 la 85% mai putina energie decat becurile incandescente. Impactul pozitiv asupra mediului inconjurator este evident.

Becurile cu led de la Led4You ofera o durata de viata mai indelungata

In functie de tipul ales, becurile si corpurile de iluminat cu led au durate de viata medii intre 15.000 si 40.000 de ore. Aceasta este o perioada obisnuita, cu 25 de ori mai lunga decat durata de viata a becurilor incandescente. In cele mai multe cazuri, nu va trebui sa inlocuiesti o dulie sau un bec ars pentru foarte mult timp de acum incolo.

Dispozitivele cu led economisesc mai multi bani

Economia la electricitate si economia la costurile energiei electrice merg mana in mana atunci cand vine vorba despre iluminare. Vei cheltui mai putini bani daca vei consuma mai putina energie. Este logic. Economiile pot sa nu fie uriase, insa sunt semnificative si se aduna intre timp. Inlocuirea a 15 becuri din locuinta ta cu niste modele mai eficiente pentru energie te va ajuta sa reduci factura lunara la curentul electric.

One comment

  1. Luminita

    Pe langa faptul ca se consuma mai putina energie electrica, si deci se fac economii la factura de curent, se economisesc bani si prin faptul ca becurile cu LED nu trebuie schimbate atat de des, avand o viata mai indelungata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *