Nexus_5

Motive pentru a-ti cumpara Nexus 5X

Nexus_5Aparitia pe piata tehnologiei a noului telefon Nexus este ca si cum ar fi venit acea zi speciala pentru iubitorii de Android. In urmatoarele zile, vom vedea lansate doua dispozitive noi de la Nexus, Nexus 5X de la LG si Nexus 6P de la Huawei. De ce au meritat aceste dispozitive asteptarea atat de lunga pentru fanii lor?

Compatibilitatea Android Marshmallow

Unul dintre cele mai provocatoare motive pentru asteptarea lui Nexus 5X, este faptul ca o noua jucarie de la Nexys inseamna un nou Android OS, in acest caz Android Marshmallow. In plus, cei care vor cumpra 5X vor primi actualizari frecvente fara probleme asociate si buguri pe care i-ar fi raportat de altfel utilizatorii acestor telefoane inteligente.

Aceste actualizari asigura de asemenea faptul ca dispozitivul are o longevitate mare; dispozitivul Nexus 4 inca mai face fericiti multi utilizatori ai sai, si este pe piata de 3 ani de acum. Hardware-ul telefoanelor nu a evioluat niciodata atat de mult decat in anii acestia si acest trend continua sa existe si sa se desfasoare, insemnand ca exista o mare probabilitate ca, daca vei cumpara Nexus 5X , nu vei mai avea nevoie de un telefon decat pana in anul 2018.

Recunoasterea amprentelor

In timp ce tehnologia scanarii amprentelor devine din ce in ce mai populara in cazul telefoanelor inteligente, se intampla rar la dizpozitivele din afara bransei acesteia. Nexus 5X va deveni cel de-al doilea telefon de nivel premium-intermediar, dupa Galaxy S5 Mini. Si cu Android M, senzorii nu vor fi utilizati doar pentru a debloca telefonul, ci pot de asemenea folositi pentru un numar de alte taskuri, incluxand semnarea numelui si ca metoda de plata.

Nu este o pafleta, este un telefon

Nexus g de la Motorola nu este nici pe deaprte atat de bun si de popular ca Nexus 5 de la Motorola, si unul dintre motivele principale pentru acest lucru este din cauza dimensiunii sale. Oamenilor pare sa nu le placa un telefon mare si greio, ca o tableta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *