Modalitati de imbunatatire a vietii de cuplu

Sigur ca la inceputul unei relatii, se intampla de cele mai multe ori ca lucrurile sa functioneze ca pe roate, sa nu existe discutii sau certuri intre cei doi parteneri. Cu trecerea timpului, este imposibil sa nu avem discutii in contradictoriu sau sa nu ne certam din cand in cand. Este absolut normal sa se intample aceste lucruri si este absolut normal sa existe opinii diferite, nmai ales ca sunteti doua persoane diferite, cu principii si nevoi diferite.

Daca la inceput pare ca totul sa fie perfect, pe parcursul timpului veti realiza ca lucrurile nu sunt tocmai asa. Ce ar trebui sa faceti pentru a va intelege cat mai bine cu partenerul si pentru a mentine o legatura stransa si frumoasa intre voi? In continuare, voi prezenta cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont daca va doriti ca relatia voastra sa fie una cat mai frumoasa si armonioasa;

In primul rand, trebuie sa ai grija sa realizezi ca sunteti doi oameni diferiti. Se intampla de foarte multe ori ca la inceputul unei relatii, oamenii sa aibe impresia ca totul este perfect, ca nimic nu ii impiedica sa fie impreuna si ca totul este ireprosabil. Sigur ca la inceput dragostea este mare si ca nu aveti motive sa va certati sau sa aveti diferite probleme. Cu timpul, apar tot felul de divergente intre voi si este normal acest lucru. Acceptati ca sunteti diferiti si nu incercati sa pareti perfecti.

De asemenea, daca la inceput aveai impresia ca partenerul nu are decat calitati, acum trebuie sa fii contient/a ca lucrurile nu sunt deloc asa. Nimeni nu este perfect, cu atat mai putin partenerul tau. Daca vrei o relatie cu persoana respectiva trebuie sa ii accepti defectele si calitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.