Mixerul ideal – de ce anume trebuie sa tii cont in alegerea lui?

Nicio alegere nu este usoara, mai ales cea care are legatura directa cu achizitionarea unor produse de uz casnic, mai ales cand exista probabilitatea sa fie folosite in aproape fiecare zi. Un mixer de mana se poate dovedi pe termen lung una dintre acele investitii rentabile, care pot sa schimbe modul in care este vazuta mancarea, dar si prepararea acesteia, in general.

Modul in care se face alegerea acestuia este extrem de important. Exista anumite criterii care trebuie sa se respecte pentru ca alegerea facuta in acest sens sa fie una dintre cele mai bune. Am creat o lista cu cateva astfel de sfaturi, care vizeaza anumite aspecte legate de produs, de multe ori extrem de evidente.

Cine anume este producatorul? Are vreo importanta?

Cred ca am auzit de o mie de ori oamenii zicand ca nu conteaza neaparat firma, ci calitatea produsului. E cat se poate de adevarat. Totusi achizitionarea unui produs de calitate, fabricat de o firma cu renume, aduce cu sine anumite beneficii care cu greu ar putea fi egalate de alte nume, mai putin cunoscute. Din acest punct de vedere, oricare dintre modelele de mixere Philips au asigurata din start calitatea, precum si numeroase certificari si garantii. Coeficientul de incredere acordat mixerelor Philips este cu mult crescut fata de cele ale altor marci, un aspect pe care orice viitor utilizator trebuie sa il aiba in vedere.

Puterea oferita de motorul mixerului, un aspect fundamental de avut in vedere

Reprezinta una dintre caracteristicile care trebuie avute in vedere cand se alege un mixer, indiferent ca este unul de mana sau vertical. Minimul de putere al unui motor destinat pentru un mixer bun este de 400 W.

Varianta unui motor de 600 W este de dorit, in comparatie cu cea de 400 W, pentru ca asigura operatiunile la care este supus intr-un timp mult mai scurt decat cele cu putere mai mica. Asta inseamna ca in mod automat asigura avantajul timpului, un aspect de dorit pentru orice utilizator care doreste performanta in manevrarea acestuia.

Treptele de viteza, cat mai multe

Asta te ajuta sa poti seta in mod corespunzator viteza dorita, in asa fel incat sa poti sa mixezi fara niciun fel de probleme compozitia dorita. Cu totii stim ce se intampla cand viteza nu poate fi ajustata corespunzator, iar compozitia fie nu este omogenizata bine, fie incepe sa fie improscata peste tot, din cauza lipsei unor trepte de viteza adaptate nevoilor.

Confortul oferit in manevrarea acestuia

Designul sau trebuie sa fie gandit in asa fel incat sa poata permite utilizatorului sa se bucure de confort optim in utilizare. In acest sens, e de mentionat ca greutatea mixerului este extrem de importanta, pentru ca la utilizare poate sa provoace nenumarate neajunsuri, precum aparitia senzatiei de amortire la nivelul mainilor, dar si bratelor.

In prezent, pe Demax.ro exista nenumarate reduceri de pret pentru mai multe modele de mixere Philips. Alege-l pe cel potrivit pentru tine si bucura-te de o utilizare la standarde inalte, fara a aparitia a tot felul de inconveniente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *