Mituri despre ochii caprui

Asa cum se spune din stramosi “ochii caprui fura inima oricui”. Exista o serie de mituri, zicala care se potrivesc si sunt adevarate despre persoanele care au culoarea ochilor  caprui. Iata care sunt acestea:

  • Se spune ca persoanele care au ochii caprui se indragostesc si iubesc cu trupul si cu sufletul. Se spune ca aceste persoane iubesc puternic, la intensitate foarte mare insa, din pacate, la fel de intens cum iubesc isi pierd interesul pentru persoana de langa ei. Daca persoana de langa voi este o persoana cu ochi caprui trebuie sa aveti grija sa oferiti de fiecare data ceva nou. Astfel, se plictiseste si cauta alinarea in alta parte.
  • Aceste persoane nu tin la suparare. Este adevarat ca se pot enerva foarte repede si pot deveni de-a dreptul irascibili insa trebuie sa stiti ca nu tin la suparare. Asa cum se supara repede le si trece supararea. De asemenea, nu trebuie sa abuzezi de acest lucru pentru ca poate sa se intample exact contrariul.
  • Persoanele cu ochi caprui sunt persoane care stiu sa se distreze, care profita de viata si de placerile ei, sunt persoane cumsecade si au foarte multe calitati insa trebuie sa stiti ca sunt si extrem de selectivi si pretentiosi. Aceste persoane sunt multumite cam greu pentru ca pentru  ele nimic nu este perfect. In cazul in care doresti sa te apropii de o astfel de persoana trebuie sa iei in calcul faptul ca este foarte pretentioasa si selectiva.
  • Asa cum probabil ca ati mai vazut si pana acum, de regula contrastele se atrag, mai exact persoanele blonde isi cauta persoane brunete si invers. Este valabil si la persoanele cu ochii caprui. Ei prefera ochii albastri sau cei deschisi la culoare pentru ca acestia fac parte din celalalt pol al lor. Aceste persoane nu prea sunt atrase de persoanele cu ochii caprui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.