Metode de relaxare

De foarte multe ori ne dorim sa ne cufundam in relxare pentru ca simtim ca am obosit pur si simplu sa mai avem acelasi program extrem de incarcat si atata agitatie in jurul nostru.

Pe langa concediul de care are toata lumea nevoie trebuie sa facem astfel incat sa gasim si alte metode de relaxare daca ne dorim sa ne incarcam bateriile si sa face fata provocarilor zilnice cu care ne intalnim. Indiferent de situatie si de cat suntem de obositi trebuie sa gasim mereu un timp pe care sa il destinam relaxarii. Cum putem sa ne relaxam rapid si sa reusim si sa fim mereu pregatiti pentru o alta provocare?

M-am gandit sa va ofer cateva sfaturi in legatura modalitatile prin care puteti sa va relaxati indiferent de timpul pe care il aveti la dispozitie. Iata ce trebuie sa faci cand simti ca efectiv nu mai poti:

Meditatia

Cei mai multi oameni cred ca daca vrei sa meditezi inseamna ca trebuie sa stai intr-o anumita pozitie. Ei bine, nici pe departe nu se intampla acest lucru. A medita inseamna a sta cateva clipe in care sa reflectezi asupra situatiei si sa incerci sa faci astfel incat sa iti amintesti lucrurile frumoase. Spun sa iti amintesti lucrurile frumoase in cazul in care simti ca ai nevoie sa iti incarci bateriile pentru o noua provocare. Daca te vei descuraja nu vei reusi sa faci decat sa faci mai rau si meditatia nu va avea efect de relaxare.

Masajul

Fara nici o indoiala masajul este una dintre cele mai bune metode de relaxare, Cu ajutorul masajului vom reusi sa ne relaxam toate incheieturile si toate portiunile corpului. Daca te afli la serviciu poti sa iti aplici singur un masaj in zona capului deoarece acesta are rolul de a calma si te va ajuta sa renunti la stres.

Cand esti in timpul liber, la tine acasa ar trebui sa sa iti cumperi o masa de masaj pliabila si sa iti rogi partenerul sa iti faca masja. Atunci cand vii foarte obosit de la serviciu o relaxare iti va prinde tare bine. Daca masajul este facut si de persoana iubita este si mai bine. Asadar, trebuie sa faci astfel incat sa iti achizitionezi masa deoarece acest lucru te va ajuta si sa te apropii mai mult de partenerul tau.

In cazul in care  nu aveti timp nici macar pentru masaj ar trebui macar sa va imaginati relaxat. Simplul fapt ca aveti acest lucru in minte, va va ajuta sa va simtiti mult mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *