Masinile clasice vechi vs masinile noi

In articolul de astazi vreau sa vorbim putin despre masinile clasice vechi vs masinile noi, mai bine zis doresc sa fac o comparatie intre alegerea fiecaruia, si modul in care erau masinile inainte facute si cum sunt acum. Dupa parerea mea acum 30-40 de ani masinile erau mult mai bune decat acum, pentru ca nu prindeau o viteza atat de mare si automat nu se produceau atat de multe accidente.

Stateam de vorba cu un vechin de-al mei care toata viata lui a mers doar pe bicicleta, dar stie foarte bine cum erau inainte masinile si cum sunt acolo. Pe vremea cand el era mai tanar, in tot orasul vedeai maxim 10 masini, pe cand acum sunt cel putin 1000 de masini, si se mira si el cum de s-au inmultit atat de mult. Numai zic ca ii este tare frica sa plece pe bicicleta in oras, pentru ca sunt tot felul de sarlatani care te arunca si dupa bicicleta daca isi doresc asta, si cum sunt oamenii de acum si cum politia nu face mai nimic, iti iei o bateie de nu sti ce este cu tine.

Acum toti pustanii de 18 ani au permis, iar parintii ce sunt niste oameni foarte necultivati, isi arunca direct copiii in gura lupului, le cumpara o masina foarte performanta care reuseste sa il indemne sa dea o viteza mult mai mare decat ar sti el sa o foloseasca si automat cand vezi ca sti sa dai o viteza atat de mare constati si tu ca poti mult mai mult de atat si o sa dai si mai mult si astfel ajungi in situatia in care nu te mai poti stapani.

Exista multi parinti care sunt in legatura si cu politia, asa ca daca te prinde politia nu stiu cum fac ei si ii scot si din inchisoare, ceea ce dupa parerea mea este o batjocora la adresa celorlalte persoane. In viata daca ai facut o greseala trebuie sa o platesti, intr-un mod mai mult sau mai putin, daca ai omorat pe cineva, trebuie sa platesti pentru asta, dar acum noi nu stim cum sa procedam cand facem o greseala. Odata ce am omorat un om, fiti si sigur ca nu mai puteti sa il aduceti inapoi, orice ati face prin toate metodele voastre, si starea aia pe care o ai in minte in fiecare dimineata cand te trezesti ca ai omorat pe cineva este foarte straniu.

Eu recomand o masina clasica, cu toate ca este mult mai scumpa, poti atrage atentia nu prin viteza, ci prin felul in care atata si poti sa o intretii. Multa lume nu se gandeste decat la viteza, dar este o mare greseala cand va ganditi la asta. Alegeti-va o masina frumoasa, eu as prefera la capitolul masini straine si un smart, pentru ca nu consuma foarte mult si este foarte ok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *