masini rapide

Masini rapide

masini rapide

Ce inseamna a fi cea mai rapida masina din lume? Ai putea intreba echipa din spatele  modelului Bugatti Veyron Super Sport, masina care a detinut recordul Guinness Book inca din anul 2010 pana cand titlul i-a fost suflat devreme in anul 2013, si s-a reintors foarte repede.

Cei care au luat deciziile la Guiness se tineau de o regula care ar fi putut descalifica  modelul Veyron pentru ca acea masina care obisnuia sa detina recordul avea un limitator de viteza dezactivat, care a alterat statutul direct din showroom. In cele din urma, acestia au decis ca nu mai conteaza acest aspect.

Sau pentru a-ti raspunde la intrebare, ai putea intreba pe inginerii din spatele Hennessey Venom GT -masina responsabila  pentru detronarea Bugatti-despre ceea ce inseamna a fi cea mai rapida  masina chiar daca si pentru o perioada foarte scurta de timp. Si in ochii unora, tipul de masina Vevon GT oricum domneste  peste toate masinile rapide din lume.

Asa cum ai vazut si cum stii, regulile fac totul si pana si cele mai rapide masini ale lumii pot sa fie oprite de anumite mici detalii, indiferent de ce ar spune vitezometrul. De aceea, Guinness Book of World Records are un proces de certificare oficiala  pentru acele masini care isi doresc sa obtina titlul.

Cei mai multi oameni apeleaza la Cartea Recordurilor drept autoritate in acest domeniu, altii se gandesc la clasificari din punctele proprii de vedere. Si, daca o masina are toate carateristicile pentru a fi pe lista, dar nu este certificata  de Guiness Book? Asemenea situatii pot duce la niste dezbateri si mai aprinse chiar.

Fiecare lista are propriile  criterii de justificat si chiar daca noi nu suntem Guinness Book of World Records, tot ar trebui si am putea sa enumaram o serie din aceste criterii. In primul rand, numai productiile de masini  legale pe strada intra pe lista. Aceasta este o regula destul de obisnuita  pentru asemenea liste, care pune la socoteala faptul ca masinile modificate nu au ce cauta aici.

 

Daca tot vine vorba de masini, va recomand pentru cei care sunt in cautare de un serviciu de rent a car, specific din Cluj Napoca www.rino-rent-a-car.ro

One comment

  1. Draghici Ioan

    Daca ai bani exista nenumarate posibilitati de a-ti cumpara o masina rapida.

Comments are closed.