Masaj club – secretul nostru

Orice placere vinovata a unei persoane poate reprezenta pentru altcineva un lucru neobisnuit sau chiar nefiresc. Dorintele si placerile nu se discuta si preferintele nu se judeca.

Pentru persoanele care nu au inhibitii si sunt dornice sa exploreze noi taramuri in materie de senzualitate si relaxare, varianta ideala ar fi Masaj Club. Acolo judecatile sunt lasate la usa si secretele raman incuiate intr-un loc indepartat.

 

O singura varianta sau poate mai multe…

Serviciile de masaj oferite de cei de la Masaj Club depasesc asteptarile si se ridica la nivelul de servicii de top. Aceste servicii masaj erotic permit alegerea cursului orei de masaj, cu variante multiple. Se poate opta pentru varianta de o fata care sa te faca sa uiti de lumea reala sau se poate sa beneficiezi de serviciul a doua sau chiar trei fete.

Tot ce se intampla intre peretii acestui salon nu paraseste incaparea, nici macar atunci cand se alege varianta de masaj erotic la hotel pentru a schimba peisajul. Cert este ca in urma unei sedinte vei dori sa experimentezi mai multe optiuni si variante de  masaj pentru ca lista posibilitatilor este lunga.

 

Masajul Artemis

Artemis este numele salonului, dar nu numai. Acesta este si numele unui tip de masaj special de al lor, de care il alt loc nu cred ca poti beneficia. Masajul Artemis contine un element special si anume uleiul de argan.

Acest ulei ajuta si la intretinerea pielii si aduce numeroase beneficii asupra acesteia, dar este si ideal pentru masaj. Uleiul de argan este destul de greu de gasit, deoarece arborele acesta creste doar in anumite zone, asadar este un accesoriu special si util in acelasi timp.

Totusi, pentru a beneficia de acest ulei nu este obligatoriu sa alegi masajul Artemis, deoarece se poate opta pentru aceasta varianta la orice tip de masaj contra unui cost suplimentar.

Masajul cu sampanie este o alta varianta inedita care poate lasa loc imaginatiei sa se joace, in multe moduri posibile, sampania fiind servita in pahare, dar nu numai. Variante sunt multe si alegerea unui singur tip poate fi o provocare, de aceea vizitele s-ar putea sa se extinda datorita serviciilor de top oferite de acestia.

Pentru a descoperi toata gama de servicii si eventual sa intelegi la ce se refera masajul de tip VIP, poti accesa site-ul lor sau sa le transmiti printr-un e-mail la adresa contact@masajclub.ro ceea ce iti doresti. Exista si posibilitatea de a-i suna, la numarul de telefon 0727 861 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *