marturii nunta

Marturii nunta – amintiri unice de la un eveniment deosebit

Fericitul eveniment al nuntii marcheaza apogeul afectiunii, reprezinta trecerea la o noua etapa in viata de cuplu, acel moment unic in care cei doi se hotarasc sa isi uneasca destinele. Nunta nu este insa numai despre miri. Nunta se face cu oameni, fara de care nu ar mai exista petrecerea, sarbatorirea fericitului eveniment. Astfel se impune ca invitatii sa fie tratati intr-un mod cat mai placut, incantati chiar. Ce poate fi mai potrivit decat acele marturii nunta care sa le pastreze in memorie seara minunata pe care au petrecut-o?

Cum sa alegi cele mai potrivite marturii nunta?

In ton cu tema nuntii, din ratiuni estetice dar si practice, marturiile de nunta au o mare varietate de forme si utilizari. Cateva sfaturi pentru a le alege pe cele potrivite sunt prezentate in continuare.

  • Dupa cum spuneam, in ton cu tema nuntii. Indiferent de ce tip de marturii se aleg, trebuie sa se incadreze perfect in decorul evenimentului, astfel vor trebui alese culori potrivite, reprezentative.
  • Stilul marturiilor ramane la alegerea cuplului. Ideea principala este sa ramana o amintire placuta in mintea invitatilor. Personalizate cu numele mirilor, ambalate intr-un mod deosebit, inscriptionate cu initialele mirilor sau cu un biletel de multumire pentru participare atasat, vor face ca seara sa ramana memorabila pentru toti invitatii.
  • Marturiile de nunta infrumuseteaza pur si simplu peisajul total al nuntii, de aceea trebuie sa aiba un stil reprezentativ, unic, placut vederii si nu numai.
  • Gama larga din care poti alege marturii de nunta te poate pune in incurcatura. E bine totusi ca ai de unde alege. Marturiile pot fi elemente decorative care sa se incadreze perfect in peisajul nuntii, pot fi spre exemplu lumanari, rame foto de dimensiuni mai mici, delicii home-made precum miere sau gem, cutiute cu mici atentii, cutiute cu dulciuri, bombonele sau prajituri sau chiar fotografii cu mirii si invitatii.

Pe masura amplorii evenimentului se pot alege marturii nunta de diferite tipuri, desigur trebuie pastrata acea nota de reprezentativitate si de personalizare a fericitului eveniment. Tema nuntii nu trebuie ignorata, totul trebuie sa se lege, precum o poveste frumoasa ce abia incepe.

Marturii nunta sau prajituri nunta? Si aici alegerea tine doar de fericitul cuplu. Tendinta este ca mirii sa ofere fiecarui invitat o portie de prajituri la plecare. Cu siguranta si acestea pot fi considerate marturii nunta, fiind ambalate intr-un stil aparte. Pot fi oferite si separat, iar marturiile sa reprezinte o micuta cutiuta cu bombonele asezata alaturi de traditionalele prajituri. Foarte important este de asemenea ca marturiile sa contina si un scurt text, cel putin un simplu “multumim pentru participare”, in acest fel vor sti despre ce e v0rba si vor pastra in amintire momentul unic pe care l-au sarbatorit alaturi de fericitul cuplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.