manequeen

Manequeen-Un angajator ideal pentru femei

In cautarea unui job, o prietena mi-a spus: “Angajeaza-te la Manequeen si beneficiezi de cel mai bun salariu de pe piata!”. Ea deja lucra acolo, insa eu nu aveam experienta si aveam oarecum retineri in ceea ce privea acest job. Desigur, eram nesigura pentru ca nu aveam idee despre ce era cu adevarat vorba. Cu toate acestea, m-am decis sa-mi ascult prietena si sa dau o sansa acestui job. La urma urmei, un om trebuie sa le incerce pe toate in viata, nu-i asa? Mi-am luat prietena si am lasat-o sa ma conduca la renumitul Manequeen, despre care mi-a vorbit atat de mult.

Ajunse acolo, am ramas socata pentru cateva minute, parca mi s-a taiat respiratia. Cladirea arata extraordinar, nici nu imi inchipuiam ca asa arata un studio de videochat. Cand am intrat, privirea si inima mi-au fost cucerite de ceea ce vedeam. Ochii imi erau deschisi, dar aveam impresia ca eram intr-un vis. Atata lux, atata stil si bun gust … nu am mai vazut asa ceva nici in filme! Interiorul Manequeen era unul de poveste, in care eu ma vedeam lucrand fericita. Prietena mea, Ada, a fost intampinata de prietenele ei, care au primit-o cu bratele deschise, la fel si managera Manequeen.

Toate erau atat de prietenoase si primitoare, incat am vrut si eu sa lucrez intr-un asemenea mediu, sa fiu si eu primita asa. Oricum cei de la Manequeen m-au intampinat cu multa caldura, dar imi doream sa vad si eu cum este senzatia de atunci cand faci parte din echipa lor. Cand am mentionat de contract, managera mi-a explicat toate beneficiile acestuia, cat si avantajele pe care le-as avea daca as lucra la Manequeen. Printre acestea, se aflau si echipele de profesionisti care se ocupa de look-ul meu, de atitudinea mea si alte lucruri de acest gen. Acestia erau pusi la dispozitia mea non-stop, pentru orice problema intampinam si aveam nevoie de sfaturi sau ajutor.

Totodata, contractul 100% legal imi dadea sansa sa lucrez intr-un mediu frumos si linistit de munca, in care sa fiu foarte rasfatata si pretuita pentru ceea ce sunt. Datorita colaborarii, eu urma sa castig intre 500$ si 20.000$ pe luna. Manequeen mi-a garantat castigul, insa mi s-a spus ca acesta poate fi tot mai mare numai in functie de vointa si de dorintele mele. Pentru orice scop aveam de indeplinit, Manequeen m-ar fi ajutat, numai sa fi fost ambitioasa si cu vointa puternica, indeajuns sa imi doresc sa ajung departe.

Toate aceste lucruri m-au convins, asa ca am semnat contractul, iar de 2 ani de zile sunt fericita angajata a studioului de videochat Manequeen, care imi ofera cate 7.000 de dolari pe luna. Sunt cea mai fericita!

Leave a Reply

Your email address will not be published.