dieta

Mananca sanatos, nu tine dieta

dietaExista o mare diferenta intre a manca sanatos si a tine dieta. In timp ce a tine o dieta presupune fortarea de a te opri din a manca ceva ce mancai pana acum, va trebui de asemenea sa renunti si la alte lucruri. Dietele sunt de obicei foarte nerealiste si in unele cazuri pot reprezenta un pericol pentru sanatatea noastra.

Nu dieta, da alimentatie sanatoasa

Binenteles ca exista unele cazuri in care trebuie neaparat sa te tii de un anumit tip de dieta, insa nu ar trebui sa faci acest lucru fara a apela si a consulta un doctor sau un nutritionist. Eu nu doresc sa promovez dietele, nu imi plac, nu ma pot tine de ele si asa mai departe, insa cred pe de alta parte ca a manca sanatos si bun este cheia pentru un organism functional si pentru un sine mai fericit.

Promovez mancatul sanatos pe care mult dintre noi il asociaza cu dieta. Nu este deloc asa. Fie ca vrei sa slabesti, fie ca vrei sa te mentii in forma sau sa te simti mai bine in pielea ta, mai ales acum pe timp de vara, iti sugerez sa incerci sa vezi de ce este mai bine sa nu tii dieta si in schimb sa te apuci de un stil de aimentatie organic.

Dieta este temporara

O dieta este ceva ce faci pentru viata ta si pentru sanatatea ta. Dietele si trendurile in acest sens vin si pleaca iar oamenii care le incearca fie slabesc, fie se plictisesc, fie nu au suficienta ambitie ca sa se tina de asa ceva. Mai mult de atat, dietele nu te mentin pe linia de plutire, nu iti ofera acea stare de satietate si nici nu sunt foarte atragatoare.

Dieta cu sucuri naturale, supa de varza, dietele in proteine multe si alte asemenea diete ridicole si fara rezultate nu fac decat sa te infometeze si sa te faca sa te simti mai rau chiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *