stailer

Make-up profesionist la doi pași de tine, cu Stailer.ro

Un machiaj potrivit poate transforma radical modul în care arată o femeie. Chiar dacă uneori minimalizăm importanța acestuia, nu puține sunt cazurile când un make-up reușit poate face de nerecunoscut chiar și cea mai comună înfățișare pe care o știm.

Începând de la fondul de ten aplicat, până la expresia sprâncenelor și umbrele din jurul genelor, culminând cu alegerea unui ruj care să îți accentueze trăsăturile feței, toate acestea necesită știință și experiență. Desigur, există și tabăra cealaltă, a femeilor care preferă să fie cât mai naturale, ceea ce nu este nimic de condamnat.

În realitate însă, toate ne dorim să arătăm cât mai frumoase atunci când ne afișăm în public, chiar dacă acest lucru înseamnă o cheltuială în plus din partea noastră. Cu Stailer, ai acum ocazia de a-ți alege profesioniștii din orașul tău și, mai mult, pe cei situați cel mai aproape de tine, pentru un look de invidiat. Cum să procedezi pentru a ajunge cât mai ușor la ei? Vezi mai multe detalii în cele ce urmează.

Ce este Stailer?

Înainte de toate, trebuie să vedem însă ce este Stailer și cum funcționează. La prima vedere poate părea un site ca toate celelalte dedicate modei și stylingului, însă este mai mult decât atât. Vorbim despre o platformă în adevăratul sens al cuvântului, în care profesioniștii în industria frumuseții vin la modul cel mai concret în întâmpinarea clienților. Iar acest lucru nu se face prin reclame agasante, nu prin reduceri de sezon sau scăderi de prețuri, așa cum se întâmplă pe platformele publicitare.

Stailer este locul în care poți vedea atât prețurile, dar pe care poți face și programări, în funcție de dorințele și de bugetul tău. Practic, Stailer îți dă ocazia de a face comparații între cele mai râvnite saloane de make-up din orașul tău, precum și de a face o programare în doar câteva secunde.

Make-up artistul tău preferat, la un click distanță

Platforma funcționează extrem de simplu, o programare putând fi făcută în doar câțiva pași extrem de simpli. Primul lucru pe care îl ai de făcut este să introduci serviciile care te interesează și orașul de reședință. După aceasta, poți bifa genul – feminin sau masculin, după care – lucrul cel mai important – intervalul orar în care dorești să faci programarea.

Sunt câțiva parametri extrem de simpli, în funcție de care Stailer îți va afișa aproape instantaneu opțiunile disponibile în baza sa de date. Din acest motiv spunem că platforma se adresează nu doar consumatorilor, ci și investitorilor din industria frumuseții, care au astfel ocazia de a beneficia de o platformă al cărei unic scop este de a scurta drumul de la client la salonul de beauty.

Prin urmare, indiferent că ești din Timișoara, Cluj, Oradea, București sau Iași, acum ai la doar un click distanță make-up artiștii din orașul tău. Nu mai punem la socoteală faptul că ai posibilitatea de a selecta inclusiv salonul și stilistul, în cazul în care știi numele complete. Iar dacă nu, tot Stailer îți va afișa în mod intuitiv opțiunile, după tastarea a doar câteva caractere.

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *