Lucruri incitante pe care sa le faci in doi in autoizolare

Aceasta perioada problematica ne-a pus pe toti la zid, ca sa spunem asa. Autoritatile ne recomanda sa ne autoizolam, sa evitam pe cat mai mult posibil intalnirile cu alte persoane, totul fiind spre binele nostru. Autoizolarea este, pana in momentul de fata, cea mai buna metoda prin care putem preveni raspandirea noului virus, asa ca #staiacasa.

Ce ti-ai propus sa faci in aceasta perioada de autoizolare? Cum arata desfasuratorul tau dintr-o zi? Sa stii ca doar activitatile diverse executate zilnic pot tine monotonia la distanta, o alta problema cu care nu vrem sa ne confruntam. Personalul de la Artemis Masaj, salon de masaj erotic din Bucuresti, desi si-a suspendat activitatea pe toata perioada pandemiei, ne recomanda sa nu neglijam placerile carnale. Le putem satisface prin intermediul unor joculete si activitati altfel.

Masajul erotic cu ulei de argan

Una dintre specialitatile salonului, cireasa de pe tort chiar, este masajul cu ulei de argan. Dupa cum am spus, nu poti avea parte de un masaj ca la carte la Artemis acum, insa iti poti pune abilitatile la incercare acasa.

Pot aparea numeroase probleme in cuplu acum pentru ca statul impreuna in mod constant nu este ceva obisnuit pentru fiecare. Monotonia se poate instala rapid, insa doar daca tu ii dai voie. Cu ajutorul uleiului de argan, a oricarui alt ulei de corp sau chiar lotiune, realizati-va masaje profunde, ca la carte, masaje de ralaxare combinate cu o nota de erotism.

Schimbati rutina zilnica, iesiti din sfera banalului si apelati ori de cate ori simtit nevoia la un masaj topless sau nud. Veti fi surprinsi sa descoperti cate beneficii are asupra voastra, chiar de credeati ca va cunoasteti partenerul in totalitate.

Te simti fara inspiratie? Nicio problema!

Poate nu esti un expert in artele eroticului, insa nu inseamna ca nu poti incerca sa fii, macar acum pe timp de pandemie. Poate nici la capitolul inspiratie nu stai prea bine, dar sa stii ca nu esti singurul, iar eu mi-am propus sa iti fac o recomandare de nerefuzat.

Pana cand Artemis isi va realua activitatea le poti accesa blogul – il gaseti pe masajclub.ro. In cadrul sau se regasesc o multime de articole care iti pot deveni sursa de inspiratie. Vorbim despre masaje diverse, mai putin sau mai mult erotice, ce te pot tine in priza, dupa cum se spune.

Impreuna cu partenerul tau de viata, acceseaza blogul celor de la Artemis si lasa-ti imaginatia sa lucreze. Rutina nu face bine nimanui, mai ales acum cand liberatatea ne este limitata. Iti doresti ceva nou? Iti doresti sa tii banalul si monotonia departe? Atunci masajul erotic este despre tine si despre cum poti sa fii cea mai buna versiune a ta pentru partenerul tau.

Bineinteles, pe langa sectiunea de blog inca disponibila publicului, personalul acestui salon de masaj iti pune la dispozitie pagina cu servicii. Iti poti inspira momentele intime, erotice de acolo: de la masajul cu sampanie si pana la cel cu dus asistat, toate fac parte din categoria de activitati pe care le poti desfasura chiar tu acasa.

Te invit acum sa accesezi masajclub.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.