Lucruri esentiale pentru un birou acasa

Fie ca lucrezi de acasa sau dintr-un birou traditional, sansele sa ai nevoie de un birou acasa pentru lucru suplimentar sunt mari. Sau poate ca e pentru un start-up si pentru inceput, lucrezi de acasa. Oricum ar fi, daca lucrezi de acasa, sa ai ce iti trebuie iti face munca de acasa la fel de frumoasa ca in orice alt birou.

Daca urmeaza sa lucrezi de acasa, asigura-te ca ai toate facilitatile pe care le-ai avea la birou. Ai nevoie de conexiune buna la internet si de un computer sau laptop puternic. Daca alegi Wi-Fi sau wireless, vei scuti foarte multe cabluri.

Acele scaune minunate de bucatarie sau de sufragerie sunt bune pentru stat o ora pe ele insa nu mai mult. Daca vei sta pe un asemenea scaun o zi intreaga, la un moment dat spatele s-ar putea sa te doara. I-ati timp sa alegi scaunul de birou perfect. Daca banii sunt o problema, considera achizitionarea unui scaun folosit, second hand.

Desktop sau laptop? Decizia tine in totalitate de tine cand te gandesti daca vrei sa alegi intre un laptop sau un desktop. Astazi, laptopurile pot costa mai mult decat desktopurile insa desktopurile nu sunt portabile asa cum sunt laptopurile. Partea buna a unui laptop este ca iti poti face treaba oriunde.

Telefon, fax, scanner, imprimanta

In functie de domeniul in care lucrezi, s-ar putea sa ai nevoie de o imprimanta cu scanner. Desi tehnologia a evitat foarte mult, la un moment dat cineva inevitabil te va intreba daca nu ii poti trimite un fax asa ca s-ar putea sa ai nevoie de unul.

Instrumente ocazionale

Ocazional, vei avea nevoie de pixuri, creioane, capsator, perforator, hartie, foarfece sticky notes. Nu uita de toate acestea.

Lucrul de acasa are categoric avantaje si dezavantaje. Fa-ti un obicei sa te trezesti dimineata, sa te imbraci si sa “mergi la munca”. Daca ai o usa spre birou, pune un semn pe ea cu Nu deranjati! Te vei simti ca la birou si vei putea sa fii efectiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *