lenjerie pat

Lenjeria de pat poate face diferenta – 5 semne ca alegi ce trebuie

Atribuim unei lenjerii de pat rolul estetic, pur decorativ. Este pata de culoare din dormitor. Ceea ce vine pe plan secund, rolul sau practic, este adesea subestimat, cand de fapt acesta ar trebui sa primeze. Lenjeria de pat este cea care asigura confort si un somn odihnitor. Daca sunt luate in calcul si aspecte legate de calitatea tesaturilor, atunci o investitie de acest gen o data facuta va fi una pe termen lung.

5 lucruri de care sa tii cont in alegerea unei lenjerii de calitate

Material – printre recomandari se afla desigur bumbacul, fibra naturala rezistenta care lasa pielea sa respire. O lenjerie de pat din bumbac este potrivita indiferent de sezon. Atentie insa si la gramaje, ce densitate are bumbacul si ce alte materiale sunt folosite. Lenjerii de pat din finet, bumbac creponat, damasc pot fi si ele de calitate.

Dimensiuni – de regula diferentele sunt intre patul single si cel dublu sau chiar matrimonial. Lenjeria trebuie aleasa dupa dimensiunile saltelei, pilotei si ale pernelor. Este foarte important ca aceasta sa nu fie prea mica (deoarece inghesuie materialele), dar nici una prea larga, perna si pilota fiind greu de utilizat astfel.

Pret – de cele mai multe ori pretul face diferenta. Important este sa alegem nu cel mai ieftin set, ci acela care are un pret rezonabil si justificat. Pot fi comandate lenjerii de pat si direct de la producator, cum ar fi spre exemplu Coneltex. Acestea sunt produse disponibile in cadrul paginii oficiale si pot fi comandate de acolo. Pretul este mai avantajos intrucat vorbim despre colaborarea cu un producator in mod direct.

Culori – spun specialistii, efectul de alb imaculat induce o stare de bine in mod automat, caci percepem ca lenjeria este perfect curata. Totusi, aceasta abordare este adesea intalnita in unitati de cazare. Ca utilizator casnic aproape oricine isi doreste ceva colorat, cu print elegant. La Coneltex regasim varietate si din acest punct de vedere. Cu print vesel, cu fluturi, motive florale, pasteluri, lenjeriile de pat pentru toate gusturile sunt parte din colectia disponibila spre vanzare.

Lenjeria de pat nu trebuie sa te coste o avere. Totusi este important sa iti ofere confort sporit, somnul sa fie unul de 5 stele. Alege din oferta Coneltex si bucura-te de produse in scurt timp, pentru ca livrarea este rapida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *