invataminte intalniri proaste

Invataminte de la intalnirile proaste

A fi singur nu este prea placut, insa a fi singur in cautare de cineva potrivit pentru tine si a da de tot felul de broscoi raiosi este si mai rau de atat. E adevarat ca trebuie a treci mai mult prin viata pana sa dai de cineva pe masura ta, insa trebuie sa faci ceva cercetari si sa mergi lamai multe tipuri de intalniri, ca sa iti dai seama daca este ok sa ramai cu acea persoana sau daca ar trebui sa te ridici de acolo in timpul intalnirii si sa o iei la sanatoasa.

Asa cum sunt intalniri frumoase si bune, din care te poti alege cu cineva care sa ti se potriveasca, asa exista si tot felul de intalniri proaste din care nu iesi prea bine, insa iti raman multe amintiri si invataminte din care poti lua aminte de indata. Ok, partenerul tau de intalnire  arata si se comport teribil si stii din prima ca nu este pentru tine, insa nu este motivul pentru care esti atat de dezamagita. Inca poti sa ai parte de multa distractie.

Partenerul tau de intalnire poate sa te duca totusi intr-o locatie care iti taie respiratia si in care nu ai mai fost pana atunci, in cadrul unui restaurant secret sau aia deschis sau intr-o zona care nu este cunocuta decat unor persoane care locuiesc acolo. Descopera toate aceste locuri grozave si incantatoare si ia-ti mai apoi si prietenii cu tine.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre intalnirile rele ete ca  atunci cand in final este posibil sa intalnesti pe cineva dragut, nu vei mai ezita sa incerci si sa faci ca povestea dintre voi sa reuseasca. Vei avea deja cunostinta de cauza in elgatura cu  multe lucruri si atunci cand o intalnire frumoasa  se poate intampla, vei deveni mult mai fericita si mai entuziasta iar lucrurile vor decurge de la sine.

One comment

  1. Adita

    Din intalnirea cu un tip poti sa iti dai seama ca nu mai ai de-a face cu acea persoana si a doua oara, mai ales daca este cam diferit, in sensu rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *