internet

Internetul de ajutor impotriva depresiei

internetDaca ai de-a face cu o provocare aparte si specifica, probabil ca exista un grup online de sprijin care intelege exact prin ceea ce treci tu. Grupurile online de sprijin sunt o resursa foarte buna pentru oamenii care vor sa impartaseasca probleme, situatii neplacute, sa primeasca incurajari, sfaturi si sa isi ofere sprijinul celorlalti din jur.

Grupuri de discutii

 

Intr-o lume in care este atat de simplu sa te simti singur, un grup de sprijin din mediul online iti poate oferi o comunitate buna si confort.

Poti gasi grupuri pe forumuri care sunt create specific pentru a fi niste locuri sigure pentru oamenii care sufera de anxietate, depresie si de unele maladii psihice. Cauta grupuri de discutii care sa se concentreze pe pozitivism si pe sarbatorirea succeselor unui anumit membru.

Retele sociale

Facebook nu exista doar pentru ca cei tineri sa tina legatura cu cei de la scoala. Poate fi de asemenea un loc grozav in care poti regasi sprijin si incurajari pentru atunci cand te simti doborat la pamant. Cu toate ca unii au sustinut ca s-au simti mai rau in legatura cu viata lor dupa ce au vazut vietile fabuloase ale altora ce si le afisau pe retele sociale, ca Facebook sau Twitter, acestea sunt la fel de ajutatoare si pentru oamenii aflati in nevoie si care doresc sprijin moral.

De fapt, exista o noua retea sociala  care va aduna oamenii ce lupta impotriva depresiei si anxietatii. Site-ul ofera userilor o posibilitate sa lucreze la problemele pe care le au legat de principiile terapiei comportamentale. Acest site va ajuta la schimbarea obiceiurilor negative in obiceiuri pozitive si in modalitati mai bune de a vedea lumea.

Aplicatii pentru oamenii care se lupta cu depresia

Credeti sau nu, exista cateva aplicatii care tintesc anxietatea si depresia, dar cea mai buna parte a acestora este ca le poti folosi in timp ce esti in miscare. Worry Watch este o aplicatie care ajuta la administrarea anxietatii prin intermediul tinerii unui jurnal online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *