stailer

Internet, un device și 5 minute – de atât ai nevoie pentru o programare la salon prin intermediul Stailer

Acum majoritatea oamenilor sunt conectați la internet, poate chiar mai mult decât ar trebui, în fiecare zi. Telefonul nu lipsește din mâna lor atunci când ies din casă, deci două elemente de pe listă le-am bifat. Mai ai nevoie de 5 minute libere și poți să faci o programare la salon, oricând. Stailer este un zeu apărut de nicăieri (adică în Cluj) care te ajută să obții foarte simplu o programare la salon.

Aici, acum și chiar azi. Accesează chiar acum Stailer dacă ești din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea sau București și programează-te. Dacă nu, așteaptă până ajungi în unul dintre orașele menționat sau până când Stailer se va răspândi și în celelalte orașe.

Nu e glumă, e chiar Stailer!

Poate că te întrebi “Cine a mai auzit de programare la salon în doar cateva minute?”. Nimeni, până să apară Stailer, dar acum ai posibilitatea asta. Având în vedere că totul se întâmplă online, alegerile sunt ale tale, timpul la fel. Tu singur îți gestionezi tot ceea ce ai nevoie pentru ca totul să se realizeze așa cum îți dorești. Tu doar trebuie să selectezi serviciile, data, orașul și alte aspecte de acest gen și mai apoi primești doar lista cu saloanele disponibile.

Pare destul de greu de înțeles, dar te poți convinge singur doar dacă încerci. Dintre toate saloanele din oraș care s-au înscris pe Stailer.ro, cu siguranță unul are loc și pentru tine. Este o platformă foarte utilă atât pentru stiliști, cât și pentru clienți. Cei din urmă găsesc locurile libere și se bucură de servicii atunci când își doresc, iar stiliștii au posibilitatea de a avea toate locurile ocupate.

Locuri pentru oricine, indiferent de gen

Știu că se spune că femeile sunt sexul frumos pentru că se îngrijesc în detaliu și au grijă la fiecare aspect. Asta nu înseamnă că bărbații ignoră aspectul lor fizic. Ba din contră, unii au foarte mare grijă de cum le stă părul sau dacă barba este aranjată așa cum ar trebui. O manichiură îngrijită pe lângă toate astea ar putea fi ca un magnet pentru femei. Ce mai aștepți? Programează-te acum cu Stailer dacă vrei să îți găsești o parteneră de viață cât mai repede!

Femeile se pot bucura oricând de servicii de cosmetică, manichiură, coafor. Pe scurt, tot ce ține de domeniul hair & beauty. La fel pot face și bărbații, deoarece Stailer are varianta de servicii destinate acestora. Trebuie doar să selectezi din listă.

Programarea o poți obține foarte simplu, pentru că după ce completezi informațiile necesare primești mesaj pe telefon. Cu ajutorul acestuia confirmi programarea și ești sigur că aceasta a fost făcută.

Chiar și anulările sunt foarte ușor de realizat. Dacă nu mai poți ajunge din varii motive, accesezi Stailer și rezolvi problema. Astfel și stilistul este anunțat la timp. Sunt disponibile și alte avantaje de care te poți bucura dacă îți creezi un cont, cum ar fi setarea unui reminder sau lista cu serviciile la care ai fost, alături de stiliști.

Totul este posibil în materie de programări la salon cu ajutorul Stailer. Convinge-te singur accesând www.stailer.ro.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *