laser

Indepartarea cicatricilor cu tehnologia laser

Esti ingrijorat ca cicatricile urate ce le-ai capatat cu diverse ocazii nu vor mai disparea niciodata? Nu trebuie sa fie neaparat asa. In momentul de fata tehnologia a evoluat foarte mult, iar in acest sens se pot face interventii chirurgicale cu laser ce te pot scapa de semnele urate ramase in urma loviturilor, taieturilor sau arsurilor.

Toate cele enumerate anterior, dar chiar si acneea poate lasa urme si cicatrici dupa ce zona se vindeca. Se strica astfel aspectul si frumusetea, iar a scapa de aceste cicatrici devine prioritatea principala. Desi pana intr-o perioada relativ recenta acest lucru nu era posibil, acum tehnologia cu laser rezolva aceasta problema. Pot insa beneficia de ajutor in acest sens doar persoanele care nu au alte afectiuni ale pielii, intrucat operatia cu laser poate sa le agraveze. Spre exemplu in cazul acneei, care este in curs de tratament, astfel de interventii nu sunt recomandate.

Cicatricile la nivelul fetei sunt cele mai deranjante, intrucat sunt vizibile si strica aspectul. Prin tratamentul cu laser cicatricile sunt inlaturate, tesuturile nedorite sunt distruse si aspectul este corectat fara a se face vreo incizie care sa lase alte cicatrici. Cel mai mare avantaj al acestui tip de interventie il reprezinta faptul ca laserul coaguleaza tesuturile, ceea ce face ca interventia sa se desfasoare fara sangerare. Efectele sunt de durata si aceste mici corecturi pot chiar intineri si imbunatati aspectul pielii.

Cicatrici la nivelul membrelor – daca ti s-a intamplat un accident si ai ramas cu semne pe maini si picioare, tehnologia laser poate fi de asemenea folosita pentru inlaturarea lor. In astfel de cazuri raza laser este trecuta peste suprafata afectata pentru a corecta si remodela structura sa. De multe ori zona afectata de cicatrice este si decolorata, ceea ce poate fi corectat de asemenea prin interventia cu laser.

Chiar si pentru cicatricile ramase in urma arsurilor, tehnologia de operatie cu laser ajuta la inlaturarea acestora si la un aspect neted si stralucitor al pielii, exact cum era si inainte de arsura. Aceasta tehnologie este o optiune excelenta pentru a scapa de acele semne urate lasate de acnee, sau de lovituri, taieturi sau arsuri la nivelul intregului corp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *