Stailer

Încearcă stilul „Posh” cu profesioniștii Stailer

De câte ori nu ai văzut pe stradă o tânără vopsită cu stil, poate chiar în mai multe culori și ai strigat „Wow!” atunci când ai trecut pe lângă ea? Este efectul pe care fiecare dintre noi tindem să îl avem atunci când vedem ceva nu doar plăcut dar puțin ieșit din tipare, diferit față de tot ce am văzut anterior. Ei, bine, dacă dorești și tu un look aparte, este cazul să te desprinzi de frizerul obișnuit de la colțul blocului, cu care ai fost învățat din copilărie. Chiar dacă aparent faci o economie de bani și spui că te-ai învățat cu el, o schimbare în viața ta, cum este și cea de înfățișare, îți va aduce numai beneficii, crede-ne!

Intră și tu pe platforma Stailer, pentru a face o programare la salon de cosmetica in Iasi, fără efort și, mai ales, fără timp pierdut de pomană.

Pentru cei care nu au aflat încă, Stailer este cea mai nouă platformă dedicată programărilor online la stilist, fiind concepută încă de la început ca una cu acoperire națională. Practic, nu ai de completat decât câteva câmpuri extrem de aerisite, cu ajutorul cărora Stailer va genera răspunsul la căutările tale. Spre exemplu, dacă dorești să afli lista saloanelor de cosmetică din Iași, nu va trebui decât să bifezi Iașul la rubrica oraș, precum și să alegi epilarea dintre serviciile afișate în câmpul dedicat.

Odată ce ai apăsat butonul „caută”, îți vor fi afișate saloanele care corespund cerințelor tale. Acesta este însă doar un exemplu simplist, pentru a-ți arăta modul în care funcționează Stailer. Poți merge însă mai departe, aplicând filtre precum genul clientului – feminin sau masculin, precum și serviciile oferite sau orele disponibile.

Sunt numeroși clienți care au deja un stilist favorit, la care merg aproape cu regularitate. Dacă ai fost o dată și ești mulțumit de serviciile oferite, poți introduce numele acestuia într-un câmp dedicat, precum și numele salonului. Iar în cazul în care acestea se află în baza de date Stailer, îți vor fi afișate concomitent pe ecran. Cu ajutorul acestei platforme vei putea vedea inclusiv orarul stilistului tău favorit, precum și serviciile oferite de acesta, cu prețurile orientative afișate. Toate acestea le poți afla acum în mai puțin de un minut, fără să fie nevoie să mai dai nici măcar un singur telefon pentru programare. Tot ce ai de făcut este să introduci numărul tău de telefon pe platformă, în momentul autentificării, iar Stailer îți va trimite un SMS prin care vei fi înștiințat de confirmarea programării.

Iar dacă dorești cu adevărat să ieși din tipare, poți încerca o programare la salonul de infrumusetare Posh din Iasi. Acesta se diferențiază atât prin ambientul modern, cu mobilier minimalist și compartimentare adecvată, precum și cu o gamă diversificată de servicii, care merg de la simplu tuns sau vopsit, până la epilare, pensare și aranjare a sprâncenelor, alături de coafat, masaj facial și de relaxare.

Contact: suport@stailer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *