bere

In mod surprinzator berea este utila in gospodarie

Celebra bere- nu are prea mult alcool, este o placere masculina, o bautura servita oricand. Insa dincolo de savoarea sa se pare ca este si utila cand vine vorba de alte misiuni din casa, din gospodarie si chiar si pentru uz personal in scop estetic. Iata cateva din utilizarile sale:

  1. Berea se face utila in caz de rugina. O data ce sunt afectate de rugina suprafetele sunt mai greu de curatat pentru a fi ca la inceput. Insa actiunea berii prin aciditatea sa este utila in acest sens, un pas premergator pentru orice modalitate folosita de indepartare a ruginii.
  2. Indeparteaza petele. Mai ales petele de cafea, de ceai, de ciocolata se indeparteaza la fel de usor si cu bere. Are insa nevoie de timp de actiune asa ca lasa pata sa se imbibe bine in bere si apoi spala normal.
  3. Protejeaza bronzul. Pentru ca acesta sa se mentina mai bine si pentru a se uniformiza ultima parte din sesiunea de plaja poate insemna sa te stropesti cu bere si sa te expui la soare. In plus asupra berii are un efect de catifelare.
  4. Curata in profunzime. Te poti clati cu bere pentru a fi sigura ca ai indepartat toate urmele de murdarie, praf si produse cosmetice din podoaba capilara.
  5. Lasand bijuteriile din aur cel mai bine in bere acestea isi recapata luciul lor specific. In timp bijuteriile isi pierd usor din stralucire si pe masura ce sunt purtate au nevoie de ingrijire. O solutie rapida este aceea de a curata cu bere.
  6. Se poate considera a fi si un bun ingrasamant cand vei folosi berea la radacina plantelor.
  7. Curata mobila. Petele sunt cele care se disting mereu si care ar putea aduna si praf mai ales daca sunt din clasa celor lipicioase. Asa ca putina bere direct pe mobila te ajuta sa cureti si in egala masura sa oferi si stralucire suprafetei in sine.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *