rochii casual

In atentia presei

vedeteToni Collette este o actrita placuta de public si destul de apreciata pentru filmele sale. Aceasta are o nominalizare la premiile Academy Award in numele sau si a jucat roluri majore in filme cum ar fi Little Miss Sunshine si The Sixth Sense. Aceste filme au fost aparute cu multi ani in urma, totusi si in ziua de azi tot ce mai stim despre aceasta actrita este faptul ca joaca sau a jucat in niste seriale in care ba avea rol principal si multiple personalitati, ba a fost guest star de cateva ori.

Aceasta actrita talentata care se poate stabili in mod practic in orice rol-fie de mama iubitoare, fie de femeie de joasa speta sau orice intre-nu a mai punctat ceva major pe marele ecran de ceva vreme.

Anna Kendrick

Scena din Up in the Air in care personalitatea dura a actritei Anna Kendrick se rupe in doua si plange, este una dintre cele mai vizualizate video-uri de pe YouTube. Partea sa de rol in Twilight Saga a facut-o sa castige de asemenea si mai multa popularitate printre oameni.

Aceasta nu prea a avut cine stie ce roluri majore de ceva timp si totusi in Pitch Perfect  a stralucit atat ea, cat si vocea ei. De asemenea, am mai putut-o vedea in rolul Cenusaresei in filmul muzical Into The Woods, dar nu a fost cine stie ce hit. Sperams a auzim mai multe de Anna pentru ca merita sa fie mai admirata si cunoscuta de presa din intreaga lume.

Emily Mortimer

Fata dramaturgului care a acris Rumpole of the Bailey, actrita Emily Mortimer si-a gasit primele critici constructive si aprecieri pentru rolul sau din filmul Matchpoint devreme in anul 1990. Urmatorul ei rol mai important a fost  in filmul Pantera Roz. De vreme ce a jucat foarte bine in seriale ca 30 Rock si The Newsroom si chiar a jucat in documentarul Doll&Em, aceasta inca nu si-a dus talentul maxim si potentialul actoricesc  la cele mai inalte nivele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *