Idei romantice pentru zile ploioase

Ti-ai facut planuri mari pentru o intalnire insa afara ploua. Nu-ti fa griji, poti crea si asa o intalnire romantica. Desi in cele mai multe cazuri o zi ploioasa inseamna ca trebuie sa-ti petreci marea majoritate a timpului in casa, poti folosi acest timp pentru a te lega si mai bine de persoana iubita si poti invata lucruri noi despre ea. Asigura-te ca profiti la maxim de ploaie si ca petreci cel putin o parte din ea, in ploaie.

Intalnire in ploaie

Creaza o zi romantica pentru un film cu o intalnire “Singing in the rain”. Pentru asta, ia cina, doua umbrele si doua pelerine galbene de ploaie. Ascunde-le undeva si uitati-va la film impreuna. Dupa ce va uitati la film, luati cina impreuna si apoi surprinde-o cu un scurt recital direct din ploaie, cu pelerina pe tine si cu umbrela in cap. Ca bonus, urmareste filmul inainte si ia din el idei pentru mancare, vin, aranjament.

Noapte de jocuri

O noapte de jocuri iti permite sa adaugi mai multa distractie unei zile plictisitoare de ploaie. Jucati impreuna jocurile preferate ale fiecaruia si profitati de timp pentru a povesti lucruri pe care celalalt nu le stie despre voi. Desi jocurile video sunt o optiune comuna, nu uitati de jocurile clasice, care va permit sa va priviti in ochi si care va vor aduce mai aproape prin provocari nebune si interesante.

Sedinta foto

Ploaie, camera foto, actiune. Mergeti in jurul casei si gasiti lucruri amuzante cu care sa faceti poze. Apoi, lasati-va unul pe mana celuilalt pentru a va alege imbracaminte si pentru a adauga si mai mult amuzament imaginilor. La urma, fotografiati-va unul pe celalalt in timp ce faceti lucruri nebune si prostesti in ploaie, pentru a va aminti mereu de bucuria unei zile cu ploaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *