panou scolar

Idei de aranjare a panourilor scolare

panou scolarIdei pentru panourile scolare sunt multe, dar ca sa faca din aceste aviziere niste locuri atractive si placute pentru elevi si pentru studenti, trebuie sa fie putin mai altfel decat panourile obisnuite cu informatii plictisitoare.

Sarbatori, afise, anunturi..

Ca sa iti dau o idee, pentru un panou scolar s-ar potrivi foarte bine niste afise cu sarbatorile din an si zilele libere ce la plac atat de mult copiilor si celor care predau sau lucreaza acolo. Poti face o lista cu toate festivalurile importante din an, ca si Pastele sau Craciunul. Foloseste fundalul avizierului drept panza de pictat si umple-o cu toate culorile asociate cu aceste festivaluri, cum ar fi rosu, verde, alb, albatru sau argintiu.

Ca profesoara sau diriginta de clasa, ai putea opta pentru ideea detinerii unui avizier scolar in propria sala de clasa. Acest panou scolar va fi personalizat si plin de opiniile, evenimentele si rezultatele elevilor tai. Trebuie sa faci elevii sa fie constienti de importanta anumitor sarbatori si sa le explici de ce sunt importante si ce se va intampla atunci cand se vor celebra.

Panou de sezon

Ai putea de asemenea introduce si poezii, desene, harti, poze cu clasa ori lansari de carti noi in cadrul scolii din care faceti parte. In cazul prescolarilor, ai putea lipi desene si poze frumoase cu anotimpul in care sunteti, cu preferintele copiilor, cu pozele acestora de prin excursiile cu clasa sau cu scoala.

In cadrul fiecarui sezon in parte, a fiecarui anotimp care este diferit fata de toate celelalte, ati putea sa umpleti panoul de bord cu lucruri ce tin de acea perioada a anului: poze, anunturi, desene si festivitati ce vor avea loc atunci.

Ati putea colectiona poze cu diverse anotimpuri surprinse in diverse colturi ale tarii sau ale lumii. Ati putea de asemenea lipi flori, felicitari, creatii si portrete sau proiecte speciale ale copiilor, alaturi de diplomele si rezultatele acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *