Hollywood

Hollywood-ul blestemat

HollywoodO serie de filme de groaza si nu numai iti pot incanta pasiunea de horror, insa la fel de mult te si pot inspaimanta foarte mult, mai ales din cauza a ceea ce s-a intamplat in spatele camerelor de filmat si pe platourile unde s-au turnat. Uite cateva dintre aceste filme ce au avut parte de evenimente tragice in jurul lor.

Poltergeist. Protagonista copil Heather O’Rourke a murit la varsta frageda de 12 ani  din cauza unor complicatii ce au aparut de la o serie de umflaturi intestinale, care au dus mai tarziu la stop cardiac. Actrita Dominique Dunne a fost strangulata de catre fostul ei iubit iar actorul Will Sampson a murit in timpul unei operatii. De asemenea, Julian Beck a cedat din cauza cancerului.

The Passion of the Christ. Se pare ca actorul Jim Caviezel a fost sagetate de un fulger si de asemenea a suferit de inflamatii ale pielii din cauza machiajului ce i-a fost aplicat. De asemenea, a suferit de dureri ingrozitoare din cauza loviturilor de bici care au ajuns chiar sa ii disloce umarul. Oricum, acest film i-a periclitat intreaga cariera si nu a mai prins vreun rol bun de atunci.

Atuk. Acest film nu a fost finalizat niciodata si fiecare actor care s-a inscris pentru acesta a murit chiar inainte de a completa filmarile. Actorul John Belushi, care a fost abordat in mod original pentru film, a murit de supradoza de droguri. Urmatorul actor, Sam Kinison, a murit intr-un accident auto. Actorul John Candy a murit in urma unui infarct iar Chris Farley a murit de supradoza de pe urma drogurilor. Inca de atunci, au tot existat speculatii cum ca filmul este blestemat iar scenariul a rama neatins.

The Crow. Din nefericire, in timul filmarilor pentru Corbul, in anul 1993, actorul Brandon Lee (fiul lui Bruce Lee) a murit in mod accidental din cauza unei impuscaturi care a rezultat dintr-un pistol din decor. Cu toate ca filmul a fost completat, acesta sta marturie mortii sale inainte de vreme. De fat, primele zile de filmare ale fimului au inceput cu un incident grav: unul dintre lucratori s-a ars in mod sever din cauza unor probleme la cablurile de inalta tensiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *