piese optimiste

Hituri muzicale optimiste

Exista o serie de hituri muzicale ce aduc pe cel care asculta intr-o stare mult mai buna de spirit, asta daca se simte putin dezamagit de viata sau se afla intr-o stare mai proasta de spirit. Asadar, o serie de asemenea tipuri de hituri de ascultata pentru a imbunatati felul in care te simti sunt si urmatoarele:

R.E.M. – Shiny Happy People

Unele piese muzicale exprima pur si simplu fericirea artistilor in sine, insa R.E.M. merge si mai departe si vede in toti oamenii dintr-un oras sau dintr-un loc niste oameni fericiti si Shiny Happy People de asemenea, nefiind numai ei cei care sunt fericiti si bucurosi ca beneficiaza de o stare de spirit optimista. Aceasta piesa este una catchy ce dispune de asemenea de vocalizele lui Kate Pierson de la B-52′.

Katrina & The Waves – Walking On Sunshine

Dispunand de un fundal muzical pop optimist al anilor 1980, Walking on Sunshine  este pur si simplu un track plin de viata. Vocalista principala Katrina Leskanich clocoteste de viata si de optimism, dar si cu o mare bucurie resimtita in urma unei iubiri si considera ca mai bine de atat nu se poate simti vreodata.

OutKast – Hey Ya!

In timp ce OutKast este cu siguranta o trupa muzicala a noului mileniu, videoclipul si prezentarea pentru piesa Hey Ya! ne duce inapoi la prmele zile de glorie ale televiziunii si a numeroaselor show-uri tv, in special redand fanatismul ce-i inconjura pe celebrii The Beatles. Atunci cand vei asculta melodia, degetele tale de la picioare vor tine in mod constant ritmul impreuna cu degetele de la maini.

Weezer – Pork and Beans

Versurile de la Pork and Beans exprima dorinta de a trai o viata libera de la a asculta in mod continuu cum sa faci si ce sa faci. In ciuda faptului ca ti se spune sa lucrezi la sala sau sa iei niste Rogaine sa iti dai prin par, Weeser spune ca va face aceste lucruri pe care vrea sa le faca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.