Guest Post Prezentarea Blog-ului meu Costinel

Bine v-am gasit dragi prieteni. Stiu ca blog-ul nu este foarte vechi de cand a fost achizitionat, dar am hotarat sa ii dau drumul la treaba si sa ma apuc de promovarea blog-ului meu Costinel. De la ultimul update am reusit sa iau un pagerank 2, site-ul avand pagerank 1, ma asteptam intr-un fel, insa nu ma asteptam sa imi scada atat de drastic celelalte blog-uri pe care le detin acum.

Pe blog-ul meu veti numeroase articole despre seo, advertising cat si intamplari din viata de zi cu zi. Am scris numeroase articole despre seo, multa lume mi-a recomandat blog-ul si de aceea apreciez foarte mult persoanele care fac asta. Este important sa ma aleg si eu macar cu un link, daca cu mai mult nu pot, pentru ca sa am succes si sa imi promovez si eu blog-ul.

Meseria mea ca sa ii spun asa se refera strict la advertising si webdesign. Este chiar ceea ce imi place si mi-as dori in afara faptului ca am o firma, sa lucrez cu oameni importanti din mai multe tari si sa fac un schimb de experiente. De-a lungul anilor am invatat ca pentru a avea succes intr-o cariera tot ce iti trebuie se refera la experienta si gradul de pregatire.

Am avut numeroase confliecte cu oameni care mi-au propus sa ma las de meserie ca tot ce spun eu sunt numai minciuni, ca nu stiu ce eu transmit mesaje negative, dar ca niste fraieri care sunt ei au luat-o in gura mai bine zis fata de mine, care mi-am vazut de treaba si niciodata nu am facut un rau la nimeni. Ei chiar au facut cereri la google, pentru ca site-urile mele spun ei sunt foarte penalizate si ca ar trebui excluse din lista de cautare de la google.

Sunt niste fraieri, pentru ca blog-urile mele care am facut seo cum am stiut eu au crescut, de la pagerank 3 chiar am urcat la pagerank 4, sunt multumit de rezultate dar nu ma multumesc cu atat si vor face tot posibilul ca sa cresc de la pagerank 4 la pagerank 5. In momentul in care voi ajunge la un pagerank 5, voi avea 3 site-uri pagerank 3, 5 de pagerank 2 si 10 de pagerank 1 atunci voi fi multumit de rezultate si nu imi va mai trebui nimic.

Cam atat vreau sa va spun in acest guest post si vreau sa va invit sa imi vizitati blog-ul http://www.costinel.info, pentru ca merita citit mai ales ca sunt articole unice si de calitate.