Grija pentru tine=atractivitate

Femeile au tendinta de a se dichisi la orice iesira din casa; pana la urma este o forma prin care isi arata grija fata de sine, o forma de a se respecta si de a imbunatati cine stie ce in aspectul lor. Se pare insa ca aceasta forma de grija fata de sine este egala in ochii barbatilor cu atractivitatea.

Studiile arata ca in ceea ce le priveste pe cele care poarta fard pe pleoape exista mai multe sanse sa fie considerate atractive; avand in vedere modul de studiu realizat, pe cei care isi cautau jumatatea online, s-a constatat ca pentru cele care erau fardate au existat cu pana la 139 de intalniri mai multe decat in cazul celorlalte.

De asemenea se crede ca cele care poarta ruj au si ele mai multe sanse de a iesi in evidenta fata de cele care prefera buzele naturale. Insa nu acelasi lucru se poate spune despre cele care isi fardau obrajii. Cu alte cuvinte nu mai exista se pare, ca in trecut,  o placere aparte de a vedea o femeie cu bujori in obrajori. Ceea ce parea la un moment dat sa fie simbol pentru starea de bine, acum nu mai prezinta interes.

Dar barbatilor nu le place negrul. Sau cel putin cand vine vorba de culorile pe care barbatii le admira cel mai mult negrul nu este tocmai pe placul lor. 66% dintre barbati se pare ca au alte preferinte decat negrul. Intrebati despre preferintele rujului si culorile acestuia 57% afirma ca oricum nu este vorba de rujul rosu si un astfel de stil mai ales la prima intalnire nu este pe placul lor.

Machiajul este de dorit insa ce se intampla cu parul vopsit? Peste 80% din barbati prefera femeile cu parul lor natural. Si nu va obositi sa intindeti parul cu placa caci numai 9% din barbati sunt atrasi de o astfel de imagine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *