Greselile pe care le faci la inceput de cariera

Se intampla de foarte multe ori ca in momentul in care isi gasesc un loc de munca si in lipsa de experienta, oamenii sa faca diferite greseli. Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa greseasca in momentul in care se angajeaza intr-un anumit loc.

Aceste greseli nu fac decat sa desconsidere persoana respectiva. Este foarte important sa nu facem anumite greseli in momentul in care ne angajam intr-un anumit loc. Iata care sunt greselile pe care le fac unii oameni in momentul in care se angajeaza intr-un anumit loc:

Petreceri la birou

Se intampla de foarte multe ori ca unii oameni sa creeze legaturi destul de puternice intre colegi si sefi. Este normal sa existe diferite legaturi intre dvs. si colegii de serviciu mai ales ca ei sunt a doua familie. Ne petrecem foarte multa vreme in preajma colegilor si din acest motiv trebuie sa ne intelegem si sa creem legaturi de prietenie si respect.

Indiferent de cat de destinsa este atmosfera la birou, asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi, sa bei si sa iti faci de cap pana cand oamenii cu care lucrezi sa isi faca o parere gresita despre tine. Nu exagera si nu incerca sa fortezi nota.

Timp pierdut

Foarte multa lume are tendinta de a pierde vremea in momentul in care sunt la serviciu. Este foarte important ca in momentul in care te-ai angajat la o anumita firma, sa nu exagerezi cu email-ul personal, cu pagina de facebook sau cu alte lucruri care nu au absolut nicio legatura cu treaba pe care trebuie sa o faci tu in fiecare zi.

Nu incerca sa pacalesti pe cineva pentru ca te vei pacali doar pe tine. La un moment dat, vazand ca nu esti suficient de productiv, oamenii vor renunta la serviciile tale si astfel poti sa ramai fara loc de munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *