vacanta

Greseli din vacanta

Pleci in vacanta; asta e ceea ce ai asteptat pana acum cu sufletul la gura si cand vine marele moment te pomenesti ca ai uitat cine stie ce lucru. De cate ori ai spus ca a fi uitat este pana la urma parte din ceea ce te caracterizeaza sa nu uitam ca ai nevoie totusi de un complex de aspecte pentru a avea parte de confortul sporit.

Ia aminte de greselile altora pentru a nu face la fel si din lista celor mai comune greseli cand pleci in vacanta eset vorba de:

  1. Lucrurile esentiale, intr-o ordine a prioritatilor de genul biletelor de vacanta, pasaport sau chiar portofel. Exista cazuri ale celor care ai spune ca sunt atat de entuziasmati de plecare incat pur si simplu uita ce au de facut.
  2. Incaltamintea. Chiar si cand mergi la mare nu uita ca  in club nu mergi cu slapii de plaja si invers. Acum ai un motiv in plus pentru care sa intelegi femeile cand acestea au mereu o problema ce tine de garderoba. Ia aminte si ca vremea poate fi usor inselatoare deci tine cont de fiecare posibilitate.
  3. Cadouri pentru cei dragi. In special pentru cei care calatoresc cu avionul exista si nevoia de a face totul cu cap si dupa un plan caci acele cadouri pe care le vei achizitiona pentru cei de acasa au nevoie de loc, altfel ajungi sa platesti in plus pentru bagajul de la cala.
  4. Trusa de prim ajutor este cea de care nu te poit lipsi. Nu stii niciodata in ce punct ajungi sa ai nevoie de un plasture sau de spirt asa ca tine cont sa ai la indemana si o trusa de prim ajutor.

Dar nu pleca pana cand nu consulti si ceva stiri despre trafic si vreme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *