Greseli de aspect pentru sarbatori

Mai este foarte putina vreme pana cand vin sarbatorile si deja femeile se gandesc la tot felul de artificii pe care le pot face pentru a arata cat mai bine.  Toate femeile isi doresc o shcimbare radicala in perioada sarbatorilor si pentru aceste lucruri ele incep sa sa apeleze la tot felul de trucuri care pot schimba complet fizionomia unei persoane.

Care sunt principale greseli pe care le poate face cineva in materie de frumusete? In urmatorul articol urmeaza sa va prezint cateva greseli pe care femeile le fac din dorinta de a arata cat mai bine. Iata care sunt acestea:

In primul rand, schimbarea culorii parului. Multe femei care o anumita culoare de par isidoresc sa devina blonde sau brunete peste noapte. Pentru a obtine acest lucru este nevoie de tot felul de interventii si de lucruri care pot degrada parul si pot transforma itreg procedeul intr-un adevarat esec. Daca ai decis sa iti schimbi culoarea parului “peste noapte”, e bine sa faci o incercare de pe acum, si nu cu o zi, doua inaintea Craciunului sau a Revelionului. E posibil sa nu te incante deloc nuanta sau chiar sa nu iti stea bine iar atunci va fi prea tarziu sa mai schimbi ceva. Ai inca timp sa verifici daca ti se potriveste noua culoare si, daca nu, sa revii la cea care te-a consacrat.

Apoi, crema de fata este foarte importanta. Stii ca in perioada iernii trebuie sa folosesti o crema mai protectoare si delicata cu tenul tau. Daca ai mers la cumparaturi si ti-ai gasit o crema de fata la reducere nu inseamna ca trebuie sa ti-o cumperi. Ar fi mai bine sa o folosesti pe cea care te-a consacrat si sa nu o schimbi chiar inainte de sarbatori pentru a preveni vreo eruptie pe fata.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *