Greseli care determina ingrasarea

Sigur ca daca vom intreba femeile daca sunt multumite de felul in care arata, cele mai multe dintre ele vor spune ca nu sunt deloc multumite de felul in care arata. De cele mai multe ori, femeile isi doresc sa fie cat mai slabe si atletice.

Sigur ca stim cu totii cat este de usor sa acumulam kilograme si cat de greu este sa le dam jos. Ei bine, pierderea kilogramelor in plus necesita foarte multa sacrificii si compromisuri. Este foarte important sa facem astfel incat renuntam la greselile care ne fac sa acumulam greseli in plus.

Iata care sunt lucrurile la care trebuie sa renuntam daca ne dorim sa ajungem la  oforma fizica optima:

  • In primul rand, micul dejun este foarte important. Exista destul de multe persoane care nu consuma micul dejun din diferite motive. Unele considera ca ar fi prea dimineata si ca mai bine-venita este o cfaea decat o masa, altii nu au timp sau au alte preocupari. Ei bine, stim cu totii ca micul dejun este cea mai importanta masa din zi. este foarte important ca aceasta sa fie o masa consistenta. Poate ca nu te trezesti cu o foame de lup, insa acesta nu este un motiv pentru a sari de tot peste prima masa a zilei. Si asta fiindca, daca nu iei micul dejun, sansele ca pe la orele pranzului sa poftesti la alimente interzise si sa consumi, asadar, mai multe calorii decat ai face-o in alte circumstante cresc considerabil.
  • Apoi este foarte important care sunt cantitatile pe care le mancam. De intampla de foarte multe ori ca oamenii sa fie obisnuiti cu anumite concepte cum ca trebuie sa terminam totul din farfurie. Ei bine, aceste lucruri nu ne fac decat rau. Trebuie sa manacam atat cat ne cere organismul si pana cand ne simtim satui./ Daca vom exagera nu vom face decat sa acumulam kilgorame in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *